Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
daJel mi može netko objasniti na koji način se pišu odgovori u ispitu? Znači imam npr. 1 pitanje pod a i b, i sada pišem a sve što ide za njega i b isto tako?
Na stranici faksa na naslovnoj strania gdje budu objavljeni rezultati? na studomatu ili negdje na stranici faxa?
Moraš dobro čitati pitanje, ako te pita nabroji i objasni moraš znači sve napisati, a ako traži nabroji samo nabrajaš.Jel mi može netko objasniti na koji način se pišu odgovori u ispitu? Znači imam npr. 1 pitanje pod a i b, i sada pišem a sve što ide za njega i b isto tako?
Trebaš odgovoriti točno ono što te pita. Ako te pita npr. koja je razlika između korisnika i potrošaća trebaš odgovoriti samo s jednom ili dvije rečenice. Ja bi na ovakvo ili neko drugo slično pitanje prije odgovorilla na cijeloj jednoj stranici a nebi dobila niti jednog boda. Nema potrebe pisati sve te silne karakteristike korisnika pa karakteristike potrošaća pa da oni na kraju traže koja je razlika. Jer na kraju krajeva pitanje je bilo koja je razlika, a ne koje su karakteristike. Nadam se da sam pomogla. Ja sam se mučila sa Naukom dugi niz godina :hm:Ja sam bila A grupa i napisala sam sva pitanja,skoro mi je falilo papira i nisam prosla. Koju Bog oni traze?! U utorak je uvid i strah me kaj cu joj napravit kad dodem tamo.
znam kako ti je!! mene je sve opce strah ici na sljedeci rok .. sve sam znala i nisam proslaJa sam bila A grupa i napisala sam sva pitanja,skoro mi je falilo papira i nisam prosla. Koju Bog oni traze?! U utorak je uvid i strah me kaj cu joj napravit kad dodem tamo.
napisi tocno sta te se trazi,ni vise ni manje od toga najbolje bi bilo da pises sto slicnije kako pise U knjizi (tako dobivas puno bodova ili je bar kod mene bio tako slucaj) I idi na konzultacije,mozes tamo trazit probni test I da te usmeno ispitujujel mi moze ko, molim vas, od starijih godina objasniti kako da napisem taj ispit?! jel moram opsirnije odgovarat ili bas ono kaj se od mene trazi?
ja sam isla na ovaj rok u 2. mj i nije biloMože li mi itko reći koliko je važna ona prva lekcija iz Blaževićeve knjige ono Različita shvaćanja o državi i upravi. Da li se nekome to potrefilo na ispitu? Naravno oni koji su izlazili na ispit. Meni je muka čim vidim te sve povjesničare ili što su već, jedva sam čekala da se riješim politologije samo radi toga.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.