taty2
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Dvoumila sam dal da uopće načnem ovu temu i dal baš tu il na nekom drugom jestu ovog cijenjenog foruma, ali ipak sam tu jer brijem da će to više ljudi pročitat. naime, frustrira me ta silna nepravednost, nemogu to držat u sebi, smeta me,ispast ću tračalo al briga me, načula sam da neki imaju privilegije kod prijava ispita, da nemoraju dolazit na faks i putovat ko mi svi normalni i gubit dane makar i radimo,neki samo lijepo zovu "tetu iz referade" i vele svoje ime i prezime, kaj bi hteli polagat, pa im one lijepo prijave ispit, jer kaj, prijavnice i onak bacaju, ne, pa još ti privilegirani opet zovu referadu i tetke im vele kad imaju ispit i gdje, a ja dok zovnem, sam da pitam jer me šef ne puti s posla poklope mi slušalicu, ha!pa ti vidi ne, to nije naklapanje, čula sam na svoje uši kad je to netko izjavio, pozlilo mi je, a da ne komentiram ono da npr na roku u četvrtom jesecu jedna cura padne pa ju sretnem za dva mjeseca i pitam ju je li položila taj ispit a ona meni veli ako pa da ja sam ti to riješila još u četvrtom,ma mislim stvarno koji skur, ako već i rade to kaj svi tiho naklapamo i ne usudimo se govorit o tome,ja ću reć, da kupuju ispite neka budu malo oprezniji kad govore jer to nas mali pošten svijet frustrira.
jel imate i vi takvih iskustava da ste nekog uhvatili???
jel imate i vi takvih iskustava da ste nekog uhvatili???