AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Nepravednosti na faksu

Deja3n9

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Samo sam htjela uputiti na neljubaznost teta iz referade. Da mi nikada do sada nisu izašle u susret. Meni OSOBNO kolega The One! Ne govorim u ime svih studenata, nego u svoje. Eto, toliko o meni mojim doživljajima referade, ako ikada planem još jednom na njih, obratit ću se kolegi Schumanu na pp, jer nisam tu da ikoga uvrijedim.
Što se tiče Udruge, studomata i svega gore, opet, DVZ u poboljšanju toga može zbilja najmanje učiniti. U svakom slučaju, ako je potrebna neka individua, ili pomoć u Udruzi ili nečemu, slobodno mi se obratite, tu sam da pomognem poboljšati sustav studiranja, a ne jedino krivo govoriti o njemu. To nikako ne! Pozdrav

mozda sam malo izvadio ovu podebljanu recenicu iz konteksta a mozda i ne.ali kolegica prvo kaze da se nemoze nista uradit, pa onda nudi pomoc.

zanimljivo.:confused2::confused2:

niriana

ja osobno imam loših iskustava s tetama iz referade, sa strahom idem po bilo što u referadu, ali o lošim tetama u referadi ja govorim s smijehom, nekako mi se čini da je tako na većini faxova, i mislim da to ne ulazi pod nepravednosti na faxu. ljudi kažu da im izgube prijavnice, ne vjerujem da one to rade namjerno..

nepravednosti na faxu ima, ali realno gledano gdje ih nema, i one se ne mogu ispraviti tek tako, odjedanput, na tome se treba duže raditi, i koliko su oni (fax i svi drugi koga krivimo) krivi za nepravednosti, toliko smo i mi, studenti.

Eriatarka

Nisam nikada rekla da se ne može ništa u tome napraviti. Upravo smatram da može i nudim se da budem dio svih događanja i sve. Kolega Deja3n9 ne znam odakle ste vi to shvatili, ali moram reći da ste u krivu. Pročitajte opet post u koji je ispunjen subjektivnošću doživljaja. Izvinjavam se ako sam ikoga uvrijedila.

niriana

Nisam nikada rekla da se ne može ništa u tome napraviti. Upravo smatram da može i nudim se da budem dio svih događanja i sve. Kolega Deja3n9 ne znam odakle ste vi to shvatili, ali moram reći da ste u krivu. Pročitajte opet post u koji je ispunjen subjektivnošću doživljaja. Izvinjavam se ako sam ikoga uvrijedila.
ako se ovaj post kojim dijelom odnosi na moj, znaj da ne mislim ništa loše o tome što si ti pisala ili bilo tko drugi nego samo iznosim svoje mišljenje po pitanju tih nepravednosti tj. kako ja to sve vidim...
mislim da svi mi imamo pravo iznijeti svoje mišljenje i normalno je da nam se mišljena razlikuju i da različito percipiramo neke postupke od drugih...

moram reći da me ne bi sutra na faxu tko zatukao:crazy:LOL

Eriatarka

Ma neee, ne odnosi se, nego evo malo me začudila činjenica da sam rekla da se ništa ne može napraviti, kada sam kroz nekoliko postova natuknula lijepo i fino da se može, jedino sam "tete" spomenula kao manu upotrebljavajući "teže" riječi. Eto, što se mene tiče, kolegice Niriana, samo se vi izjasnite, meni ne smeta, dapače.

niriana

Ma neee, ne odnosi se, nego evo malo me začudila činjenica da sam rekla da se ništa ne može napraviti, kada sam kroz nekoliko postova natuknula lijepo i fino da se može, jedino sam "tete" spomenula kao manu upotrebljavajući "teže" riječi. Eto, što se mene tiče, kolegice Niriana, samo se vi izjasnite, meni ne smeta, dapače.
:salute2: kolegice...:laughing:

Tompa

. mi simpatizeri Stranke Naravnog Odreska na sastanko Malog Vijeća jednoglasno smo zaključili da, nažalost, postoje neki oblici nepravednosti na faksu. stoga ćemo u saborsku proceduru uputiti Prijedlog zakona kojim ćemo tražiti, između ostalog, uvođenje studomata s najmanje 5 vrsti pive, uvođenje toplog obroka za sve studente, putnike i namjernike koji bazaju po faksu između 9 i 20 sati i besplatnu žesticu neposredno prije održavanja usmenih ispita, radi kvantitativnim metodama dokazane pojačane elokventnosti studenata nakon konzumacije iste. molimo svekoliku akademsku zajednicu da svojim potpisima podrži našu inicijativu, radi poboljšanja kvalitete života i veće prolaznosti na ispitima.

u potpisu: jete mi se plezik.

niriana

... mi simpatizeri Stranke Naravnog Odreska na sastanko Malog Vijeća jednoglasno smo zaključili da, nažalost, postoje neki oblici nepravednosti na faksu. stoga ćemo u saborsku proceduru uputiti Prijedlog zakona kojim ćemo tražiti, između ostalog, uvođenje studomata s najmanje 5 vrsti pive, uvođenje toplog obroka za sve studente, putnike i namjernike koji bazaju po faksu između 9 i 20 sati i besplatnu žesticu neposredno prije održavanja usmenih ispita, radi kvantitativnim metodama dokazane pojačane elokventnosti studenata nakon konzumacije iste. molimo svekoliku akademsku zajednicu da svojim potpisima podrži našu inicijativu, radi poboljšanja kvalitete života i veće prolaznosti na ispitima.

u potpisu: jete mi se plezik...
LOLLOLLOL

gricka vjestica

... mi simpatizeri Stranke Naravnog Odreska na sastanko Malog Vijeća jednoglasno smo zaključili da, nažalost, postoje neki oblici nepravednosti na faksu. stoga ćemo u saborsku proceduru uputiti Prijedlog zakona kojim ćemo tražiti, između ostalog, uvođenje studomata s najmanje 5 vrsti pive, uvođenje toplog obroka za sve studente, putnike i namjernike koji bazaju po faksu između 9 i 20 sati i besplatnu žesticu neposredno prije održavanja usmenih ispita, radi kvantitativnim metodama dokazane pojačane elokventnosti studenata nakon konzumacije iste. molimo svekoliku akademsku zajednicu da svojim potpisima podrži našu inicijativu, radi poboljšanja kvalitete života i veće prolaznosti na ispitima.

u potpisu: jete mi se plezik...

i, je li prijedlog prihvačen? ili je ipak odbačen, pod obrazloženjem kao nesnovano i neovlaštano, nezakonito LOL

Tompa

i, je li prijedlog prihvačen? ili je ipak odbačen, pod obrazloženjem kao nesnovano i neovlaštano, nezakonito LOL
... napukla srca i slomljene duše mi, simpatizeri Stranke Naravnog Odreska, javljamo svekolikoj poštenoj inteligenciji: Saborski Odbor za Zrak, Vodu, Kliničku farmakologiju, Gubljenje vremena i Promicanje Kvalitete Života Članova Kluba Anonimnih Alkoholičara, ODBIO JE (BEZDUŠNO) naš prijedlog Zakona, koji je, po našem skromnom mišljenju, jedan od najboljih (ako ne i najbolji) Zakon ikad donesen od prapočetaka parlamentarizma u Sjevernoj Europi, Džibutiju, Sjevernoj Osetiji i Tadžikistanu.
... stoga, s prevelikom tugom u (napuklom) srcu moram konstatirati: studentski standard ostat će i dalje na veoma niskim granama, s fakulteta će i dalje izlaziti kadrovi bez široke opće kulture, bez pronicavog i dubokog poznavanja svih artikala Badelovog asortimana; studenti i dalje neće znati najjednostavnije stvari iz opće kulture, kao npr. tko je JIm Beam, kojim stazama je hodao JOhnny Walker i što je u čaj stavljao Puškin... i dalje će s diplomom u rukama svijetom hodati neki sivi ljudi bez širine, bez elokvencije, bez kulture govora i jezičnog dizajna... mi smo u zakonskom prijedlogu istaknuli mnoge načine na koje odriješiti jezik svima koji imaju poteškoća s verbalnim izražavanjem... međutim, kao i mnogi veliki ljudi u vremenima prije nas, ostali smo NESHVAĆENI. stoga ćemo ponovno pristupiti jednoj šiiiirokoj studiji, hik, kako bismo, hik, dokazali... da smo... da je pravica na našoj strani... hik.... maaarsijaaanci sveetoom luutajuu, graaševinu oni gutaju... hik...

martina k.

Imam jedno pitanje - da li netko zna zašto neki studenti na trećoj godini starog programa imaju za poloziti samo dva izborna predmeta , a ne tri kao i vecina?

gricka vjestica

Imam jedno pitanje - da li netko zna zašto neki studenti na trećoj godini starog programa imaju za poloziti samo dva izborna predmeta , a ne tri kao i vecina?
e taj koji to ima, napravio je sam sebi nepravednost, jer nece proci bez tog treceg.....jer sve se na kraju provjeri, kada se ide prijavljivati diplomski, i predmeti i ocjene :wink5:

lilyka

ja nekzuim zasto svi pricaju kako upravni pravnici nemaju pisla:koliko ja znam prosli mj se trazilo nase zanimanje u hnk,heruc galeriji,plivi,u jos tri tvrtke.samo prosli mj.

Gea

ja ne kuzim zasto svi pricaju kako upravni pravnici nemaju posla:koliko ja znam prosli mj se trazilo nase zanimanje u hnk,heruc galeriji,plivi,u jos tri tvrtke..samo prosli mj..
sama si dala odgovor.samo pričaju.

Sea

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
nemojte se opterecivati jos s poslom. daj uzivajte jos dok mozete. kao da slino zelite raditi u struci - eh, pa onda ostanite na faksu i budite asistenti :bored:
salim se!
nego, ono sto ja smatram nepravednosti je to sto se ne mogu dogovoriti s sobom, poslom i faksom kako nauciti i izaci na ispit. tri faktora uskladiti poprilicno je tesko! steta sto na faksu dosta profesora ne zeli biti nimalo fleksibilna onima koji sljakaju i studiraju. znam da to kosta (npr. na svim privatnim faksevima to je normalno) ali jezit ga. :)

ivana

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Slažem se sa svime što ste rekli, i meni su dosta puta zagubile prijavnicu, čak i kada sam poštom slala preporučeno i imala za to potvrdu, ali ne mare one za to. ja sam kažem da ako netko ne zna raditi svoj "posao" ( za to stvarno treba biti sposobanLOL), tada ga niti ne treba raditi, pa svatko je zamjenjiv. kud i ovako imamo rokove skoro svaki drugi mjesec tu one zagube prijavnice i di smo onda? strašno!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks