AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Nepravednosti na faksu

dama1

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Imam jedno pitanje - da li netko zna zašto neki studenti na trećoj godini starog programa imaju za poloziti samo dva izborna predmeta , a ne tri kao i vecina?
Zato što im je jedan od tri izborna priznat po starom programu. Znači od tri izborna još dva moraju položiti.

Anja

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Slažem se sa svime što ste rekli, i meni su dosta puta zagubile prijavnicu, čak i kada sam poštom slala preporučeno i imala za to potvrdu, ali ne mare one za to. ja sam kažem da ako netko ne zna raditi svoj "posao" ( za to stvarno treba biti sposobanLOL), tada ga niti ne treba raditi, pa svatko je zamjenjiv. kud i ovako imamo rokove skoro svaki drugi mjesec tu one zagube prijavnice i di smo onda?????? strašno!
Ako ti opet u referadi izgube prijavnicu, a tebi je baš stalo da izađeš na taj rok, probaj doć s prijavnicom na ispit i objasnit profesoru situaciju. Kod nekih to pali.

honey1706

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
sto se tice prijavnica mozes otici na konzultacije i skoro svaki ti prof. odobri dolazak na ispit ili pak doneses prijavnicu na ispi kako ti je kolega u postu objasnio,meni se je desavalo da me nema na spisku,a sto je s prijavnicom to cu vam javiti na godinu kada budem prijavljivala diplomski,a prijavnice mozda ne bude :),pa dignem cijelu referadu u zrak :)!salim se.

chepka

Slažem se sa svime što ste rekli, i meni su dosta puta zagubile prijavnicu, čak i kada sam poštom slala preporučeno i imala za to potvrdu, ali ne mare one za to. ja sam kažem da ako netko ne zna raditi svoj "posao" ( za to stvarno treba biti sposobanLOL), tada ga niti ne treba raditi, pa svatko je zamjenjiv. kud i ovako imamo rokove skoro svaki drugi mjesec tu one zagube prijavnice i di smo onda? strašno!
meni je samo jednom zagubila prijavnicu. iduci put kad sam prijavljivala ispit prisilila sam je da mi potpise papir na kojem je pisalo da sam dana tog i tog prijavila ispit :crazy: trebali ste joj vidjet facu, od tog dana me zapamtila i mislim da me se grozi pa sad ipak malo vise pazi kako se ponasa :D

Nela

meni je samo jednom zagubila prijavnicu. iduci put kad sam prijavljivala ispit prisilila sam je da mi potpise papir na kojem je pisalo da sam dana tog i tog prijavila ispit :crazy: trebali ste joj vidjet facu, od tog dana me zapamtila i mislim da me se grozi pa sad ipak malo vise pazi kako se ponasa :D
:laughing:
dobra ideja
svaka čast!
eto, treba se znati snaći

Stanko

Ja sa tetama u referadi nikad nisam imao problema, naravno treba znati kako im pristupiti kao i sa ostalim stvarima u zivotu...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks