AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Nove internet stranice veleucilista

hedviga

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
to postoji već neko vrijeme
u sklopu stranice pravo.hr
niš big
nikakve nove info
sam kaj su sad dodali popis za praksu
wow
kreće se?

Ula

Re: Novi Kameralist

Imam jednu primjedbu ja sam studentica sa invaliditetom i studiram na Stručnom studiju javne uprave smjer upravni odijel. moje je ime Uršula rumenjak.problem je u tome što naš faks nema web stanicu i onda ja svaki puta moram nekoga za moliti od svojih da mi odu pogledati kada imam ispit to njima nije teško ,ali što nije bolje da se napravi stranica da na njoj možemo sve vidijeti nije samo meni problem nego drugim mojim kolegama koji nisu iz Zagreba ja jesam iz Zagreba Molim vas da se nešta napravi SRDAČAN POZDRAV! Uršula Rumenjak.

Robi A.

Imam jednu primjedbu ja sam studentica sa invaliditetom i studiram na Stručnom studiju javne uprave smjer upravni odijel. moje je ime Uršula rumenjak.problem je u tome što naš faks nema web stanicu i onda ja svaki puta moram nekoga za moliti od svojih da mi odu pogledati kada imam ispit to njima nije teško ,ali što nije bolje da se napravi stranica da na njoj možemo sve vidijeti nije samo meni problem nego drugim mojim kolegama koji nisu iz Zagreba ja jesam iz Zagreba Molim vas da se nešta napravi SRDAČAN POZDRAV! Uršula Rumenjak.
Bok Uršula! Triba imati petlje napisati kritiku, pa se potpisati imenom i prezimenom na forumu! Bravo!

Šta se tiče www stranice. Ima je naš faks. veleuciliste.pravo.hr ili tako nešto. Za normalne potrebe je skroz disfunkcionalna i zato se radije držin foruma kad tribam saznati konkretne informacije ka šta su mi termini ispita, jer isto nisan iz ZeGe.

Idi u forum Ispiti i predavanja, pa tamo imaš Oglasnu ploču, u svakoj godini.

Hvala svin dobrin ljudima šta pišu tamo!

Ula

Oprosti ,ali baš što si mi odgovorijo na moju poruku nije točno, jer što si mi rekao gdje da idem ništa od toga jer imaju samo oglasnu ploću za 1.g a ja nisam prva godina sručnog studija nego druga. Sve jedno hvala ti baš mi je drago što si mi odgovorio na poruku.
bay Uršula.

lucy

Draga Uršula,

Postoji i oglasna ploča za drugu godinu na forumu.

Odeš na: Društveno veleučilište u Zagrebu
Zatim: Upravni studij
Zatim: II. godina
Zatim: OGLASNA PLOČA za II. godinu.

Tamo možeš naći podatke o vremenu održavanja ispita za drugu godinu tako da nećeš morati svaki puta na faks.
Pozdrav

Ula

hvala ti na pomoći puno si mi pomogo još jenom hvala pozdrav ! Uršula

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks