Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
na predavanja ne treba ici. a potpisi se uvijek sigurno dijele zadnji tjedan, tj na zadnjem predavanju, iako neki profesori dijele i predavanje ranije.Molim vas za pomoć...pošto duugo nisam bila na faxu...
Do kada traju predavanja općenito, odnosno da li netko zna kada će se dijeliti potpisi iz ovog predmeta...otprilike, tako da si znam isplanirati kada mogu na ovaj ispit...i da li prof iz ovog predmeta popisuju tko dolazi na predavanja..
Radim pa nisam upućena u ove najvažnije stvari, molim vas za pomoć
mislim da bi se većina složila da je obiteljsko lakše (em zbog zanimljivog gradiva, dobrih i pristupačnih profesorica...).samo me jos zanima jel lakse obiteljsko ili opd?
Potvrđujem navedeno za Ceronju,iako sam dobila 5 iz OPD,kod njega sam slušala ispit,a položila kod Tepešice iako me žena izmaltretirala uzduž i poprek,učila sam po Ceronjinim pitanjima.Meni je opd osobno bio dosadan i teško mi za popamtit sva ta društva,ali sve je to indvidualno,nekima to baš ležimislim da bi se većina složila da je obiteljsko lakše (em zbog zanimljivog gradiva, dobrih i pristupačnih profesorica...).
opd isto nije ni "velik" ni pretežak ispit, ali recimo da, pogotovo prof. Ceronja, obožava detaljee i zna cjepidlačit :crazy:
(iako sve je to naravno individualno :wink5
ja ne bih znala nista vise jer nisam nikad isla na taj ispit niti ga jos ucim, znam samo to sto sam na forumu nasla. i nema na cemuPotvrđujem navedeno za Ceronju,iako sam dobila 5 iz OPD,kod njega sam slušala ispit,a položila kod Tepešice iako me žena izmaltretirala uzduž i poprek,učila sam po Ceronjinim pitanjima.Meni je opd osobno bio dosadan i teško mi za popamtit sva ta društva,ali sve je to indvidualno,nekima to baš leži
Obiteljsko mi zanimljivije iako sam malo zbunjena,učim po knjigama,krenula ja čitat i skužim da u knjizi s matičarstvom ima dosta istih stvari kao i u ovoj debljoj knjizi gdje je samo obiteljsko,kako ste vi učili?!
Ima li poglavlja u toj debljoj knjizi koja ne moramo učit osim što posvojenje i posredovanja treba iz zakona,hvala Martina?!
Ja imam knjigu iz 2007(Obiteljsko pravo izmjenjeno i dopunjeno izdanje) i onu drugu s matičarstvom,nije kopirana naslovnica pa ti ne znam reci koja točnog godina,sve to imas u kopirnici kod faksaako se nekome da MOLIM VAS nek mi pobroji kompletnu literaturu =) i kaže savjet šta kako koliko =) ne kužim jel ima novija knjiga od ove iz 2003. ili ne? zakoni ok to s neta skinem...ali ne kužim kaj na kraju treba od kud =) HVALA unaprijed =)
koliko sam cula obje su super, ta je mozda malo stroza. a isto tako ako nisu prosli pretpostavljam da nisu znali jer ljudi kazu da su stvarno ok i ne maltretiraju. neka me netko ispravi ako grijesimLjudi,kakva je Milas klarić'Čula sma da je na prošlom roku prošlo samo 2 od njih koji su 10 izašli.
ako znaš, prolaziš! žena je ok )))Ljudi,kakva je Milas klarić'Čula sma da je na prošlom roku prošlo samo 2 od njih koji su 10 izašli.
Moras obavezno napomenut do 4.stupnja..nema sheme kak joj dode..Ja imam knjigu iz 2007(Obiteljsko pravo izmjenjeno i dopunjeno izdanje) i onu drugu s matičarstvom,nije kopirana naslovnica pa ti ne znam reci koja točnog godina,sve to imas u kopirnici kod faksa
Da li ima neka shema pitanja po cjelinama,da pita npr. po 2 matičarstva i po jedno o svakom poglavlju obiteljskog?!
I da li treba kod bračne smetanje krvnog srodstva samo reci da je uvijek neuklonjiva prepreka ili napomenut ono do 4.stupnja pobočne linije?!
poglesaj ovu u skriptarnici našoj, dobra je skripta ali par stvari fali, piše ti malo niže na forumu kojejel mi moze tko reci molim vas, sto tocno treba za ovaj ispit, knjiga i jel treba znati cijelu ili do neke odredjene str.? i postoji li neka skripta po kojoj ekipa uci??? pliz pomozite )
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.