AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Obiteljsko pravo s matičarstvom

tamchika

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ja sam isto danas kod majstorović dobila 4, ok je bilo, učila sam po staroj skripti u kojoj dosta toga nedostaje u odnosu na novu, tako da učite po novoj, i moj savjet za profesoricu je taj da samo pričate pričate i pričate i ne dopuštate da vam postavlja podpitanja jer kad počne, nema joj kraja :D bolje odmah puno toga reći o onom što je pitala nego čekat podpitanje :D

Lolita

A jel ima kakva caka u nekoj skripti od 100 i neš strana sa pravnog faxa isto obiteljsko..sam da naučimo djelove koji nama pripadaju jer je frendica dobila 4 iz te

Vugra

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
znam da vecina ovaj ispit polaze samo uz pomoc skripte i zakona, ali ja namjeravam barem procitat obje knjige.

pa me zanima, posto nigdje ne pise ( ili ja ne vidim) iz one prve knjige( stare iz 2003.) trebali bi ucit do 170 str , jel tako?
jer poslije je naslov PRILOZI .

jel mi to netko moze potvrdit? ;)

zorro

znam da vecina ovaj ispit polaze samo uz pomoc skripte i zakona, ali ja namjeravam barem procitat obje knjige.

pa me zanima, posto nigdje ne pise ( ili ja ne vidim) iz one prve knjige( stare iz 2003.) trebali bi ucit do 170 str , jel tako?
jer poslije je naslov PRILOZI .

jel mi to netko moze potvrdit? ;)
iz prve ne trebaš učiti priloge,ali nemoj ni učiti posvojenje, pošto se to promijenilo,to učiš iz 2007.

dadi

ovaj ispit položila sam davno, ali jedna kolegica je bila na ispitu i imala je pitanje:da li obiteljski zakon prepoznaje kao izvanbračnu zajednicu muškarca i žene, zajednicu u kojoj je muškarac u braku, ali sa suprugom ne živi duže od 15 godina jer živi sa "drugom" ženom??

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
a li obiteljski zakon prepoznaje kao izvanbračnu zajednicu muškarca i žene, zajednicu u kojoj je muškarac u braku, ali sa suprugom ne živi duže od 15 godina jer živi sa "drugom" ženom?
Fenomenalno pitanje koje automatski "eliminira" štrebere koji uče napamet. ;)

vasili

Pozdrav! Znači koliko vidim ova skripta nova iz 12 mjeseca by iva je sasvim dovoljna za prolaz? ne treba nikakva nadopunjavanja iz knjige ili tako nešto? unaprijed se zahvaljujem :)

Marinchy

Koja se pitanja na ispitu najčešće pojavljuju iz zakona o medicinski pomognutoj oplodnji? Hvala unaprijed! :)

studentca

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ima netko sva pitanja sakupljena od profi da ne trazim jer sam u strci s vremenom pa bi bila zahvalna kad bi mi ih netko poslao :)

studentca

aaaa, studentica mi je dislakjala post. sorry, što sam iskren. :)
Grrrrr nisam ti nista dislajkala... Nego da imam vremena nebi sigurno tu pitala dal ima ko pitanja nego bi ih si sama izvadila...i to nije desetak minuta vremena nego vise tak da molim te ak mi nisi htio pomoci ne trebas se ni javljati..znam i sama da u zadnji 10-15str imam napisana pitanja ;) ja sam samo lijepo zamolila da netko ko je vec sva pitanja sakupio da mi posalje tak da su tvoji komentari suvisni ;))

Vugra

Grrrrr nisam ti nista dislajkala... Nego da imam vremena nebi sigurno tu pitala dal ima ko pitanja nego bi ih si sama izvadila...i to nije desetak minuta vremena nego vise tak da molim te ak mi nisi htio pomoci ne trebas se ni javljati..znam i sama da u zadnji 10-15str imam napisana pitanja ;) ja sam samo lijepo zamolila da netko ko je vec sva pitanja sakupio da mi posalje tak da su tvoji komentari suvisni ;))
ti nemaš 10-15 minuta za sebe, da sebi pomogneš ?!
ova dva posta dok si pisala, mogla si pola posla već napravit !
Forum služi za razmjenu iskustva, za pomoć i puno drugih stvari, ali ne i za iskorištavanje drugih zbog ,oprosti, ali lijenosti...

ovaj put se slažem sa kolegom,jer ovo je iskorištavanje, drugih "budala " koje su da sebi pomognu i što lakše prođu ispit, POTROŠILI max.pola sata SVOG vremena i pročitali forum ... ali naravno, tuđe vrijeme se ne cijeni...:twisted:

hvala bogu pa je ovo obiteljsko i ima 33 str sveukupno za prolistat...

studentca

ti nemaš 10-15 minuta za sebe, da sebi pomogneš ?!
ova dva posta dok si pisala, mogla si pola posla već napravit !
Forum služi za razmjenu iskustva, za pomoć i puno drugih stvari, ali ne i za iskorištavanje drugih zbog ,oprosti, ali lijenosti...

ovaj put se slažem sa kolegom,jer ovo je iskorištavanje, drugih "budala " koje su da sebi pomognu i što lakše prođu ispit, POTROŠILI max.pola sata SVOG vremena i pročitali forum ... ali naravno, tuđe vrijeme se ne cijeni...:twisted:

hvala bogu pa je ovo obiteljsko i ima 33 str sveukupno za prolistat...
ok, hvala vam na pomoći... ja to ne smatram iskorištavanjem jer ima većine isto koja je za neke druge kolegije pitala za pitanja pa se nije nikoga napadalo bzvz.. ako vi dvoje tih 33 str uspijete pročitat za 10-15 min kak vi velite i sva si pitanja zapamtiti ja vam se divim( ono to su priče za malu djecu!!!)...ako mi niste htjeli pomoći, ponovno vam velim da se niste ni trebali javljati i to vrijeme dok ste meni odgovorali mogli ste iskoristiti za učenje, a ne meni govoriti da sam lijena i neznam što drugo... na sreću ima poštenih ljudi pa su mi pomogli, a ne ko vi dvoje kaj samo filozofirate

Vugra

ok, hvala vam na pomoći... ja to ne smatram iskorištavanjem jer ima većine isto koja je za neke druge kolegije pitala za pitanja pa se nije nikoga napadalo bzvz.. ako vi dvoje tih 33 str uspijete pročitat za 10-15 min kak vi velite i sva si pitanja zapamtiti ja vam se divim( ono to su priče za malu djecu!!!)...ako mi niste htjeli pomoći, ponovno vam velim da se niste ni trebali javljati i to vrijeme dok ste meni odgovorali mogli ste iskoristiti za učenje, a ne meni govoriti da sam lijena i neznam što drugo... na sreću ima poštenih ljudi pa su mi pomogli, a ne ko vi dvoje kaj samo filozofirate
pa kolko ti misliš da treba vremena prolistat 33 str i copy paste pitanja u word???
3 dana?? ja sam cijelu temu nauke , koja ima duplo više stranica prošla u manje do sat vremena...

VEĆINE ? nije istina, ima par ljudi, koji dođu i ništa ne pročitaju, nego samo žicaju informaciju koja piše str iza ili žele pitanja- i onda ak imaju sreće netko im pošalje...

a VEĆINA dođe na forum, pomogne kad može i kad je potrebno, i ostavi pitanja sa pismenih ili usmenih ispita i dojmove, KOLKO SI PUTA TI TO NAPRAVILA ?

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Grrrrr nisam ti nista dislajkala...
Vjerujem ti. Sve pet. Mislim da znam tko mi sustavno dislajka. Gle, nemoj sad shvatiti ništa osobno. To je bila striktno dobronamjerna uputa bez ikakve namjere za virtualnim ponižavanjem i sl.

VEĆINA dođe na forum, pomogne kad može i kad je potrebno, i ostavi pitanja sa pismenih ili usmenih ispita i dojmove
Takvim ljudima treba skinuti kapu i ponešto zvijezda s neba. Hvala im!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks