AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

"od sutra počinjem učiti"

minka

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
drage kolege da li ste i vi jedni od onih koji uvijek od "sutra počinji učiti"? da li i vi kao i ja vodite ozbiljne razgovore sami sa sobom i svaki dan si obećajete da definitivno sutra počinjete učiti i onda 10tak dana prije ispita ste u panici jer ste tek skinuli skriptu i nećete nista stici? pa ako vas ima takvih javite se i podijelite vasa iskustva...

hrgolina

drage kolege da li ste i vi jedni od onih koji uvijek od "sutra počinji učiti"? da li i vi kao i ja vodite ozbiljne razgovore sami sa sobom i svaki dan si obećajete da definitivno sutra počinjete učiti i onda 10tak dana prije ispita ste u panici jer ste tek skinuli skriptu i nećete nista stici? pa ako vas ima takvih javite se i podijelite vasa iskustva...
moje se cijelo studiranje baziralo na takvom učenju-10ak dana prije jer samo pod stresom sam mogla funkcionirati i pamtiti...evo nisi jedin/a i mislim da nas puno tak funkcionira :euforija:

valka

meni je to užas a ne mogu promijenit, nikad se ne mogu natjerat da baš krenem ranije i polako učim :S , uvijek ću nać neki razlog zašto baš sad ne mogu krenut s učenjem.

minka

uvijek je to "sutra"...stvarno neznam u čemu je problem jesmo li ovisni o pritisku i stresu ili sta vec...uopće mi nije jasno zasto se ne mogu natjerati da učim redovito svaki dan i čemu ta silna frka tj.dana prije ispita i tad mahnito učim po10sati...prije sam učila redovito a sad frka,strka panika...

zajedničko

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
i ja sam jedna od tih...i tako mi je 6 ispita ostalo već 100 godina, mrdnula se nisam sa mrtve točke...po starom programu sam...jest da radim od jutra do sutra i teško se naviknuti ali nitko mi ne može reći da nisam mogla 1 ispit godišnje i dati i bila bi gotova:)
ali eto...rađe zujim u plafon nego čitam npr građansko:))) i sad mi je već krajni čas za ovaj ispit krajem prvog mjeseca.
a trebala početi učiti krajem 11 mj:)

i tak...hehehe

headred

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
I...jel ko uspio krenut s učenjem? Ja krenem, ali onda napravim pauzu koja traje pola dana.

frankie.sh

Lažljivac
I...jel ko uspio krenut s učenjem? Ja krenem, ali onda napravim pauzu koja traje pola dana.
dobro je kad napraviš pauzu od pola dana. kad ne napraviš pauzu od tjedan dana. pa dođe dan prije ispita i onda si naje...jer ja imam takvu pauzu sad :D:D

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks