Leptiric_20
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ekipa ima pitanje... da li lakše položit lokalnu ili postupovno, jer vidim da lokalne ima malo literture!!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
pa meni je bilo teže položit postupovno jer je pismeni malo zajebaniji,a u lokalnoj kak piše tak je,nije opširno i nema puno.ekipa ima pitanje... da li lakše položit lokalnu ili postupovno, jer vidim da lokalne ima malo literture!!
glalic@pravo.hrej...zna li netko mail od prof.Lalić??hitno mi je,please...
Istina je, danas je i službeno objavljeno na stranici Društvenog Veleučilišta.Hello! Došla sam do informacije da studenti 3. godine, kojima je ostao jedan ispit sa druge od 5. mjeseca mogu polagati ispite sa treće, iako nisu riješili taj ispit sa druge, pa bih molila da mi netko kaže jeli to istina, jer ja zbog posla ne mogu u referadu, radim u to vrijeme. Unaprijed hvala!
Stručni studij javne uprave - Društveno veleučilište u Zagrebu - StudijIstina je, danas je i službeno objavljeno na stranici Društvenog Veleučilišta.
Možeš ga ostaviti prof lalić ili asistentu giljeviću . do kraja semestra na konzultacijama, a ako imaš i dalje problem javi se profesorici mailom.jel mi može netko reć dali dnevnik prakse moram predat izričito prof. lalić il ga mogu ostavit kod sanje?tak bi mi bilo zgodnije da ne moram dva put u danu ić u grad, pa ako netko možda zna...
i ja sam čula za štrajk, govore da neće biti ispita nit upisa na fakultete, dal zna netko oće li ga biti i na našem faksu? :confused2:kako otkud mi, pa samo o tome se na tv-u priča! većina fakulteta od ponedjeljka štrajka, samo ne znam dali je i naš među njima?
U novinama piše da će početkom tjedna obavijestit javnost ,na stranici pravnog fakulteta stoji obavijest o njihovom neslaganju sa novim prijedlogom zakona tak da će i oni sigurno u štrajki ja sam čula za štrajk, govore da neće biti ispita nit upisa na fakultete, dal zna netko oće li ga biti i na našem faksu? :confused2:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.