AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

OGLASNA PLOČA za III. godinu

ANCI

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Dali zna netko kakvo je radno vrijeme studentske referade jer mi se nitko ne javlja na telefon a ja bi sutra u zg

orhideja

Danas 3. i sutra 4.9. referada radi od 8 do 9 sati zbog upisa, ja sam danas bezveze došla u Zagreb, ako nekome pomogne da sutra ne dolaze bezveze, pozdrav.

Patka

Jel netko mozda zna do kada je faks otvoren, ono da udeš i pogledas oglasnu ploču... Zapela na poslu...

Jadranka15

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ISPIT - JAVNE SLUŽBE - 11.09. u 13,00 sati ĆM 4 soba broj 29 - pita Điulabić
VIŠESTUPANJSKA UPRAVA - 11.09. u 13,00 sati ĆM 4 soba broj 29 - pita Đulabić
PRAVO EU (bOLONJA) - 09.09. U 16,00 SATI - PITA Vasiljević Snježana

ANCI

Dali bi mi netko provjerio dali vrijede informacije iz vodica da su konzultacije za katedru građanskog u utorak popodne na TMT?

jasminka

da li je netko bio u zadnje vrijeme na konzularnom da kaže sta se tamo dogadja? kada je rok u 9 mjesecu? hvala:confused2:

ANCI

da li je netko bio u zadnje vrijeme na konzularnom da kaže sta se tamo dogadja? kada je rok u 9 mjesecu? hvala:confused2:
Ja sam ga polagala u ponedjeljak! Pogledaj malo pod konzularno pravo u predmetima smjera jer je vecina pitanja tamo i dovoljna ti je skripta i par dana ucenja za prolaz! Rok jos nije na oglasnoj, vjerovatno ce biti drugi tjedan a u vodicu pise da je od 21 - 25!

ANCI

Dali bi meni netko javio kada je građevinsko i nomotehnika drugi tjedan, molim neku dobru dusu da mi pogleda!

ANCI

Opet ja! Molim nekog tko ce ici na faks danas ili sutra da mi pogleda kada je građevinsko upravno ( upravni odjel - prije bolonje) i nomotehnika. Molim neku dobru dusu jer nisam u Zg. a tete u referadi ne daju takve informacije telefonom. Please!!!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks