Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Hvala.na informaciji.Malo je ljudi izašlo na taj rok. Nije ih baš puno prošlo, u prosjeku kod svakog ispitivača više-manje po troje studenata. Dosta traže na pismenom. Bitno je da pismeni što bolje napišeš.
Hvala.na informaciji. Jesi ti prosla?Malo je ljudi izašlo na taj rok. Nije ih baš puno prošlo, u prosjeku kod svakog ispitivača više-manje po troje studenata. Dosta traže na pismenom. Bitno je da pismeni što bolje napišeš.
Nisi znala ili? Jesu zeznuti na usmenom? Sorry ako sam dosadna.Nisam prošla usmeni.
Kako si napisala?1. Akti vlade i ministara kao pravni izvor
2. Objasni vrste konstitutivnih akata
3. Slobodna ocjena prema drugim oblicima slabije pravne vezanosti
4. Nabroji nosioce kontrole nad upravom
5. Javna rasprava na Ustavnom sudu - objasni
6. Načini ostvarivanja prava na pristup informacijama
I kako je prosao usmeni?Nadam se da sam dobro napisala. Odgovorila sam na sve, jedino nisam baš znala objasniti javnu raspravu na Ustavnom sudu. Bitno mi je sutra proći i usmeni!
[DOUBLEPOST=1497896081,1497895910][/DOUBLEPOST]Nek nam je sa srećom svima sutra na usmenom!
I kako je prosao usmeni?Nadam se da sam dobro napisala. Odgovorila sam na sve, jedino nisam baš znala objasniti javnu raspravu na Ustavnom sudu. Bitno mi je sutra proći i usmeni!
[DOUBLEPOST=1497896081,1497895910][/DOUBLEPOST]Nek nam je sa srećom svima sutra na usmenom!
Super bas mi je drago da si se rijesila. Iz cega si ucila?Super! Ispit sam dobro napisala. I potvrdila sam ocjenu 3 na usmenom kod Turudića.
[DOUBLEPOST=1498034993,1498034521][/DOUBLEPOST]Kod ovog predmeta je bitno što bolje napisati pismeni. Tih 6 pitanja odgovoriti zaista sa nekih 5-6 rečenica i spomenuti sve što je bitno u odgovoru, tj. što se traži.
Usmeni je super kod koga god bili, bitno je da ste svladali gradivo i da imate dobre bodove na pismenom.
koliko se sjećam svako pitanje nosi 5 bodova, 14 treba za prolaz na usmeni. dvorana je tamo u dvorištu ČM4 u prizemlju, ionako će svi čekati tamo pa će vas prozvati tko ide odma na usmeni i to je toja bome ne znam koliko treba bodova za prolaz, al i mene zanima kak uopce boduju taj ispit i dal sam dobro zapamtila da su rezultati sutra u pol 12 u cm? gdje tocno, koja dvorana ili kaj vec?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.