Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Podjela javnih dobara prema kriteriju vlasništva (mogu li ili ne mogu biti u građanskopravnom vlasništvu)Može netko odg na pitanje - podjela javnog dobra prema kriteriju vlasništva? hvala![]()
mene si osvojio s onom fotkom knjige.niš, tu smo da pomognemo jedni drugima![]()
To si pitanje našla na forumu kao ispitno ili ovako pitaš? Zanima me jer mi je promaknulo.Može netko odg na pitanje - podjela javnog dobra prema kriteriju vlasništva? hvala![]()
Može netko odg na pitanje - podjela javnog dobra prema kriteriju vlasništva? hvala![]()
Na zadnjem roku nisu pitali, ali ne znaci da nece. Ne mozes se osloniti na to. Ako je u literaturi, vjerovatno ce i pitati nekad.Idem sada prvi puta na OUP 2,ali zadnje kad sam položio 1 dio načuo sam da baš ne pitaju prekršajni zakon,pa me zanima vaše mišljenje.
Hvala.
Divim se ljudima koji su ovo uspjeli položiti kao jedan predmet. Previše je toga i sve je različito.Na zadnjem roku nisu pitali, ali ne znaci da nece. Ne mozes se osloniti na to. Ako je u literaturi, vjerovatno ce i pitati nekad.
Zadnji put su rezultati bili u 9h dan nakon pismenog. Usmeni nakon čitanja, do negdje 11h.Pismeni je u ponedjeljak u 13:45 u Gundulićevoj. Prizemlje, dvorana desno.
Kad je obično usmeni odnosno čitanje rezultata u ĆM? Odnosno, kad je zadnji put bila? Idući dan? Ujutro, popodne?
pogledaj si najbolje sve od članka 4 do članka 23, jer pita recimo pitanje kako dijete stječe ili gubi, kolegicu je pitala koji su povoljni uvjet za stjecanje drzavljanstva i primjere tak da taj zakon o drz. stvarno treba znat prakticki cijeli. nadam se da sam pomogla!može malo detaljnije ovo drugo što si napisala zakon o državljanstvu...kako je tu postavila pitanje?
Ak se ja još dobro sjećam, mislim da je najbolje naučiti cijeli Članak 8. i svih pet stavaka o stjecanju drž. prirođenjem. I tad samo navodiš, osoba starija od 65 ne mora udovoljit stvaku tom i tom, osoba rođena na teritoriju Rh ne mora udovoljiti tom i tom stavku, osoba u braku s hrv državljaninom ne mora to i to, itd.kolegicu je pitala koji su povoljni uvjet za stjecanje drzavljanstva
Ovo boldano, pojma nisam imao. Ništetnost upr.ug. je vjerojatno u zakonu, Francuska teorija javne domene negdje u knjizi. Ali, gdje je "neposredna provedbu zakona". Nešto sam piskarao o zakonitosti postupanja, na pravu utemeljenim propisima. Tak, pitanje mi je bilo na razini "objasni nošenje šešira". Šteta. Vidimo se 29.6.Pitanja od 15.6.
1. Objasni naČela javne sluŽbe
2. Objasni niŠtetnost upravnog ugovora
3. Otpust iz hrvatskog drŽavljanstva
4. Neposredna provedba zakona-zosdu
5. Francuska teorija javne domene
6. Naknada za zakup
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.