Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Prof. Staničić:molim pitanja s danasnjeg roka ako znate![]()
Znači netrebas zakon?Skracena skripta od prof Ofak na stranici
Kako se polaze online ili na faksu?Prof. Staničić:
Poslovi državne uprave, interventne mjere, izvlaštenje (dosta pitanja), javna dobra, javne ustanove, odgovornost za štetu.. Ugl dosta pomaže, ne ruši ako znaš osnove, u mojoj grupi smo svi prošli
Hvala tiZnači netrebas zakon?
Znas li mozda način polaganja ispita?
Jel na faksu ili online?
Online, samo usmeniKako se polaze online ili na faksu?
Hvala tiOnline, samo usmeni
Ja sam ucila po tome skraceno mislim da je dovoljnoZnači netrebas zakon?
Znas li mozda način polaganja ispita?
Jel na faksu ili online?
A jel ispit pismeni ili usmeni,nisam u toku?Ja sam ucila po tome skraceno mislim da je dovoljno
Svi ispiti su online
Usmeni samoA jel ispit pismeni ili usmeni,nisam u toku?
Jel mi komp mora imati kameru ili?
Hvala ti punoUsmeni samo
Mora
Na mail ti dođe poveznica i uključiš se kad si po rasporedu.. Ispitivanje je trajalo oko 10-tak min po studentu.. Ovisi, ako znaš dobro može i kraće bitiHvala ti puno
Kao da sam pala s Marsa
Dobijemo poveznicu na mail ili?
Koliko traje ispitivanje?
Hvala od srcaNa mail ti dođe poveznica i uključiš se kad si po rasporedu.. Ispitivanje je trajalo oko 10-tak min po studentu.. Ovisi, ako znaš dobro može i kraće biti
Učila sam ga samo po pitanjima koja se pojavljuju inače.. U mojoj grupi nikog nije niti pitao prekršajni.. Preporučujem da dobro naučiš koncesije i izvlaštenja što se tiče zakona, a prekršajni ako si knap s vremenom možeš i po pitanjimaHvala od srca
Jesi učila prekršajni zakon?
Stanicic je ispitivao, skroz korektan ispitivac, pomaze kad zapnes. Pitao me o izvlaštenju, kakvo je pravo vlasnistva pri nepotpunom izvlastenju (ograniceno), odluka o davanju koncesije, kakva mora bit (izvrsna), inspekcijski nadzor, tko provodi, zasto i kada, sto sastavljaju itdmolim pitanja s danasnjeg roka ako znate![]()
Učila sam ja.. Izvlaštenje, koncesije, državljanstvo i onaj dio o državnoj upravi sam jedino po zakonimaJe li netko ucio po skripti od Marije93 i je li ona dovoljna?
Hvala ti!!Učila sam ja.. Izvlaštenje, koncesije, državljanstvo i onaj dio o državnoj upravi sam jedino po zakonima
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.