Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Yes.Kaj nije netko s katedre bio rekao da budu tražili način da se onima koji su prije imali upisan OUP kao jedna predmet omogući istovremeno polaganje.
Ovo je onako, malo pi*dunski da se de facto jedan predmet rastegne na dva dragocjena roka.
I što se tiče ovih svih zakona konkretno zakona o izvlaštenju-da li to pitanju,oni navedeni.za nih piše kao da su prestali vrijediti i da sada regulira NN74/14? to onda učim?I da li učim onda cijele koncesije i državljanstvo? Ajme,meni se čini to nešto puno :/ Jel mi može itko reći pliz?Pozdrav,ljudovi! Koja je skripta bolja za prolaz oup2,ako ima tko da mi veli? Hvala![]()
Borković, I. (t. 2. i 3., 4. 1. i. 4. 2., 5.),
jel to od 12-25 stranice (t.2-3)
25-32 koncesije (t 4.1 i 4.2)
upravni ugovori 34-40 ( t.5)
itko??
prezentacija: osobna stanja, spada pod oup2?
Spada prezentacija u oup2 javim ti sutra za stranice,nemam knjigu sad kod sebe.Borković, I. (t. 2. i 3., 4. 1. i. 4. 2., 5.),
jel to od 12-25 stranice (t.2-3)
25-32 koncesije (t 4.1 i 4.2)
upravni ugovori 34-40 ( t.5)
itko??
prezentacija: osobna stanja, spada pod oup2?
e to sam se i ja pitala,onak idem skinuti zakon,kad ono-prestao je važiti i stupio novikaj sa zakonom o izvlaštenju? učimo i dalje ovaj kaj je prestao vrijediti ili učimo po novom??
i ja cu ucit novi i briga mee to sam se i ja pitala,onak idem skinuti zakon,kad ono-prestao je važiti i stupio novija ću učiti po tom novom,eventualno vidjeti neka pitanja koja se pojavljuju kod starog...ne znam...ima toga dosta :/ i preveć
jel ima netko tu prezentaciju u wordu? :grin:Spada prezentacija u oup2 javim ti sutra za stranice,nemam knjigu sad kod sebe.
to nije dio literaturejel zna netko dali se treba učit za ispit arondacija i komasacija? Jel se opće pojavljuje koje pitanje na ispitu iz tog dijela ? Zahvaljujem !
6 pitanja, 15 bodova prolaz, s 14 se moze na usmeni ali treba znat odg odma na prvo pitanje.ekipa, prvi put izlazim na ovaj ispit, ynam da ima 5 pitanja, koliko je pitanja dovoljno za prolaz, tj koliko bodova?? koliko nas asistenata cuva*?jel se pise ispit gore ili dole
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.