Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Imas U knjizi podnaslov koji se zove koncesionirana javna sluzbagdje pise nesto o koncesioniranoj javnoj sluzbi, buduci da u prezentaciji iz koje trebamo uciti ne pise nista?
hvala tiImas U knjizi podnaslov koji se zove koncesionirana javna sluzba
Prestanak državljanstva otpustom, Oslobođenje od odgovornosti državnih službenika za štetu, Stupanje u posjed izvlaštene nekretnine, Odstupanja od primjene zakona o koncesijama , Međusobni odnosi tijela državne uprave. objasni zabludu u protupravnosti prekrsajaPitanja danas ?
Ja sam ga spremila prije nego je stupio novi zakon na snaguima li netko spremljen stari zakon o izvlastenju ??
ne treba vise, nabavila sam ga , ali svejedno hvalaJa sam ga spremila prije nego je stupio novi zakon na snagu, ali provjeriti ću u skriptarnici da li ga je netko stavio.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.