Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ma da, od kud to? :Oukinuti su kolokviji iz opće upravnog prava
svi fakulteti imaju kolokvije, oni koji nemaju uvode, a jedino na našem faksu ukidaju glavnu svrhu bolonjskog programa
svaka čast katedri i fakultetu
Ja jos samo cekam kad ce ukinuti i onaj jedini preostali kolokvij iz engleskog!!ukinuti su kolokviji iz opće upravnog prava
svi fakulteti imaju kolokvije, oni koji nemaju uvode, a jedino na našem faksu ukidaju glavnu svrhu bolonjskog programa
svaka čast katedri i fakultetu
komplicirano im je bilo i uvesti studomat pa su ga tek ove godine uveliKomplicirano provodit kolokvije? Zašto su plaćeni? Hoće li im uskoro komplicirano biti provoditi i predvanja?
Da, Staničić je rekao da mu je prošle godine bilo baš komplicirano. I da se sav zbunio što nas treba pitati na usmenom, a što ne. Eto, ukinuli su ih zato što je njemu jadnom kompliciranoKomplicirano provodit kolokvije? Zašto su plaćeni? Hoće li im uskoro komplicirano biti provoditi i predvanja?
Nemres vjerovat...koje su sanse da se predomisli?Da, Staničić je rekao da mu je prošle godine bilo baš komplicirano. I da se sav zbunio što nas treba pitati na usmenom, a što ne. Eto, ukinuli su ih zato što je njemu jadnom komplicirano
Fenomenalno. Da ja danas na poslu izjavim da mi je komplicirano raditi, mislim da bih dobio otkaz za 3...2...1...Da, Staničić je rekao da mu je prošle godine bilo baš komplicirano. I da se sav zbunio što nas treba pitati na usmenom, a što ne. Eto, ukinuli su ih zato što je njemu jadnom komplicirano
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.