AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Opće upravno pravo I.

kjutić

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
piše da je dio literature i ustav, mislim ono..to mi je preopćenito..ima neki dio koji baš bi trebali znat ili?

zagreb

koliko vidim iz prijašnjih postova, usmeni je četvrtkom. najbolje prati forum pa ce sljedeći tjedan nakon pismenog sigurno netko objaviti kada je usmeni.pozzz

kjutić

da, nikad ne stave na stranicu. ma nisam u zg a htjela bi ić slušat ispit pa me zanima kad je tj koji dan.

kjutić

ma ja ni pisala, samo sam htjela otić slušat. al ne stignem sutra u 9. nemam veze da dođem do tad u zg.

arizona

Znaci gotovo je nemoguće stici i na osnove prava društva u 8 ujutro, trčati do 9 ako sam uopće prošla da odgovaram oup i u 11 na državnu! Super!:/

kjutić

pošalji mail profi ili im reci kad dođeš na opd da te pita odmah. pa i stigneš na oup i ako si prošla opet zamoliš da te pita prvu jer imaš ispit u 11.

držim fige :) javite dojmove

marina24

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Odnos izmedu gradanskog i upravnog prava, greska u cinjenicnom stanju, praksa drzavnih tijela kao izvor upravnog prava, interpelacija, razrjesenje povjerenika za informiranje, tko moze podnijeti zahtjev za ocjenu ustavnosti i zakonitosti

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks