Horiemon
Kronično vaš, 0-24
O, bože. Pa, kako ti se to dogodilo?pozdrav,ima li netko iskustva sa komisijiom iz ovog predmeta?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
O, bože. Pa, kako ti se to dogodilo?pozdrav,ima li netko iskustva sa komisijiom iz ovog predmeta?
ja hahah ali s tim da na prva tri roka nisam izašla tj. nisam odjavila, a ni naučila haha ugl ispitivala me samo ofak, tri pitanja, lagana, ona koja se vrte i na ispitima (imaš sve na forumu) i povisila mi ocjenupozdrav,ima li netko iskustva sa komisijiom iz ovog predmeta?
Treba imati sreće za potrefiti Ofakicu na ispitu. Stvarno je super i kao osoba i kao profesor.ja hahah ali s tim da na prva tri roka nisam izašla tj. nisam odjavila, a ni naučila haha ugl ispitivala me samo ofak, tri pitanja, lagana, ona koja se vrte i na ispitima (imaš sve na forumu) i povisila mi ocjenu
Ja U komisiji bili Turudić, Ofak i Staničić koji je postavljao pitanja. Ugodna atmosfera, brzo. Pitali su me povjerenika za informiranje, deklaratorne akte, načelo zakonitosti i zadnjeg se ne sjećam. Dobila 3, kažu bila bi i veća ocjena da nije komisija, ja rekla piši ocjenu i bok.pozdrav,ima li netko iskustva sa komisijiom iz ovog predmeta?
nisam ucila za prva 2 roka, na trecem sam imala paralelno 3 ispita pa je taj izvisio i eto komisije.O, bože. Pa, kako ti se to dogodilo?
hvala ti,nadam se da ce bit i meni bar priblizno takja hahah ali s tim da na prva tri roka nisam izašla tj. nisam odjavila, a ni naučila haha ugl ispitivala me samo ofak, tri pitanja, lagana, ona koja se vrte i na ispitima (imaš sve na forumu) i povisila mi ocjenu
hvala i tebi, znaci skripta je i za komisiju dovoljna il? jer sam vidjela da se nest mijenjalo tj izbacili su onaj europski dio i na stranici su objavili zakon o izmjenama zakona o pristupu informacija :/Ja U komisiji bili Turudić, Ofak i Staničić koji je postavljao pitanja. Ugodna atmosfera, brzo. Pitali su me povjerenika za informiranje, deklaratorne akte, načelo zakonitosti i zadnjeg se ne sjećam. Dobila 3, kažu bila bi i veća ocjena da nije komisija, ja rekla piši ocjenu i bok.
Nema razloga da ne bude. Svi na ovoj katedri su stvarno OK.hvala ti,nadam se da ce bit i meni bar priblizno tak
Poštovana kolegice, Osnove Europskog upravnog prava spadaju u literaturu kolegija Opće upravno pravo I.znači Osnove Europskog upravnog prava ne moram učiti sad za rok 11.4. jer je izbačeno iz literature, tj premješteno u II. ? Učim iz skripte Vugra OUP I i u njoj je 14 stranica Europskog up.... ako mi netko može potvrditi? Hvala unaprijed
13:45,Gunduliceva,dvorana 1Dragi moji, može pomoć - studomat mi opet "šteka" tako da ne mogu provjeriti vrijeme polaganja ispita u 4. mjesecu. Hoće mi netko plizz napisati vrijeme polaganja ispita!!!
HVALA!!
HVALAAAAA13:45,Gunduliceva,dvorana 1
Obicno bude u utorak, odmah nakon sto objave rezulate. Zapravo, mislim da je uvijek do sad bilo tako!Moze li mi netko reci kad bude usmeni? Isti dan ili dan poslije?
Hvala tii!Obicno bude u utorak, odmah nakon sto objave rezulate. Zapravo, mislim da je uvijek do sad bilo tako!
meni sad vise nista nije jasno..na prethodnoj stranici pise da je profesor potvrdio da netreba , da je prebaceno u II. , sad ovdje pise da ipak treba... onda za 6. mj treba ili netreba europsko uciti?Poštovana kolegice, Osnove Europskog upravnog prava spadaju u literaturu kolegija Opće upravno pravo I.
Srdačno,
FS
Eto pitala profesora mailom, ipak treba onda :/
Treba treba, tak je bar prof rekaomeni sad vise nista nije jasno..na prethodnoj stranici pise da je profesor potvrdio da netreba , da je prebaceno u II. , sad ovdje pise da ipak treba... onda za 6. mj treba ili netreba europsko uciti?
znaci eup ne spada u oup 2? ja sam oup 1 polozila u 2.mjesecu i tada je taj dio gradiva bio prebacen na oup 2Treba treba, tak je bar prof rekao
[DOUBLEPOST=1463428944,1463428837][/DOUBLEPOST]Jel zna tko da li budu pitanja vezana za inspekcijski nadzor?
Ja sam profesora pitala u 3 mj da li eup spada u oup 1 ili 2, rekao mi je tada da spada u oup 1, kao sto sam i kopirala njegov odgovor u prijašnjem postu. E sad stvarno vise ne znam da li se opet sta mijenjalo :/znaci eup ne spada u oup 2? ja sam oup 1 polozila u 2.mjesecu i tada je taj dio gradiva bio prebacen na oup 2
Ok, provjerit cu jos to. Hvala tiJa sam profesora pitala u 3 mj da li eup spada u oup 1 ili 2, rekao mi je tada da spada u oup 1, kao sto sam i kopirala njegov odgovor u prijašnjem postu. E sad stvarno vise ne znam da li se opet sta mijenjalo :/
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.