Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Mogu pokrenuti postupak u tri slučaja: 1. protiv akta koji je njima upućen (adresat) 2. protiv akta koji je od izravnog i pojedinačnog interesa za njih (de facto adresat), 3. protiv regulatornog akta koji je od izravnog interesa za njih i koji ne zahtijeva provedbene mjeremi može tko odgovoriti koji su nepovlašteni tužitelji? (osnove europskog upravnog prava)
danas su bili rezultatimoze mi netko molim vas reci kad su rezultati? ucinilo mi se da sam vidjela da su u cetvrtak, ali nisam sad vise sigurna pa ako netko zna
moras obavezno proci pismeni da bi pristupila usmenome, na usmenome su ti onda troje profesora. ukoliko padnes pismeni, dolazis po indeks i unutra stave zig, zabranu 3 mj polaganja tog ispita.danas su bili rezultati
ljudi imam pitanje u vezi komisije iz ovog predmeta. pošto sam sad pala treći put idući mi je komisijski pa me zanima da li je obavezno na komisijskom proći pismeni da bi se moglo pristupiti usmenom? ili neovisno o pismenom pristupam usmenom? znam da je tako bilo na nekim predmetima.
Treba im nekih desetak dana da unesu ocjenu.Jučer sam položila ovaj kolegij, ocjena mi nije vidljiva na studomatu je li imate vi taj problem? Da li da jos pričaekam ili da zovem referadu?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.