AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pitanja o forumu

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Re: Pitanja o studentskoj referadi (NE pitanja ZA referadu :))

tko mi briše komentare i zašto? molim odgovor.
Zato što je tema "Pitanja o studentskoj referadi" i ako netko nema relevantan odgovor na pitanje koje postavi neko od forumaša ne treba niti komentirati.
Svaki član foruma se treba pridržavati pravila foruma, odnosno bontona pisanja, te svako vrijeđanje, ismijavanje i slično će biti brisano. Kolegijalnost prije svega.

Može se i očitovati o tome moderator koji je obrisao dotične komentare, no mislim da je sve jasno.

Horiemon

Kronično vaš, 0-24

Zato što je tema "Pitanja o studentskoj referadi" i ako netko nema relevantan odgovor na pitanje koje postavi neko od forumaša ne treba niti komentirati.
Svaki član foruma se treba pridržavati pravila foruma, odnosno bontona pisanja, te svako vrijeđanje, ismijavanje i slično će biti brisano. Kolegijalnost prije svega.
Iako je i moj post obrisan, podržavam takvu politiku vođenja foruma.

blabla

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Iako je i moj post obrisan, podržavam takvu politiku vođenja foruma.
još da se i pridržavaš toga :wink5:

možda je vama pitanje smješno, ali curi se činilo sasvim normalno i stvarno ponekad pretjerujete sa sarkazmom i ironijom.

tu smo da si pomognemo, jel? :wink5:

martina_sk

Administrator

tko mi briše komentare i zašto? molim odgovor.
ja sam obrisala iz razloga koje su rekli kolege. a nakon što ove komentare pročitate i njih ću obrisati jer je nepotrebno zatrpavanje teme.

fakin

Super Moderator

stvarno pokušavate smanjiti broj upisa koji je i ovako 8 dnevno...

svaka vam čast, nisu ni pošalice ovdje dobrodošle...

meni vrijeđa inteligenciju kad netko postavi stupidno pitanje, te imam pravo jednako stupidno odgovoriti...

ali pošto je ovdje to strogo zabranjeno i pošto previše ljudi ovdje piše onda ću vas ostaviti neka vi sve lijepo brišete pa ćete biti najsretniji kad tih 8 postova padne na jedan jedini post dnevno...i to upisan s vašega računala.

over and out.

Horiemon

Kronično vaš, 0-24

@martina, dajte molim vas revidirajte odluku. Jedno je biti ciničan (to čak nije protivno Pravilniku foruma), a drugo je nekoga vrijeđati i omalovažavati. Nparimjer reći da je kreten, budala, da ima mali IQ, itakodalje.

Fakinov post je, kada bih mu i stao u obranu, bio čak i simpatičan. Na kraju ovo ipak studentski forum, a ne znastvena dopisna mreža, pa da moramo biti politički korektni svaka dva milimetra.

meni vrijeđa inteligenciju kad netko postavi stupidno pitanje, te imam pravo jednako stupidno odgovoriti...
Ruku na srce, glupih pitanja nema. Eventualno glupih odgovora. :) Doduše, tvoj odgovor je bio zabavan. :) Pozivam još jednom urendištvo neka razmisli i revidira odluku.

Ti ti nema veze s tim. Jednostavno se ovdje očito okuplje ekipa kojoj nije do zafrkancije i rasprava nego - daj pitanja, daj skirpte i reci kad je kolokvij.
Koliko forum ima sad? 6ooo ljudi, tako nešto. I da nitko nema poriva ni potrebe napisati bilo kaj sa strane je dosta čudno. Da baš nitko više nam problema s herpesom, peruti i da želi to podijeliti s nama ostalima je pomalo zabrinjavajuće. :D

Sjećam se da sam i osobno pokušavao u onom dok je bio Kafe rubrika započeti neke i ozbiljne, neke i neozbilje rasprave i nitko da bi makar uskličnik upisao u temu. Ništa, a tamo su se bar mogle pisati svakakve pizdarije.

Moja je teorija da nije bilo Sevkinog filmića i da nema facebuka da 90 posto Hrvata ne bi ni znalo kaj je internet. To je zato jer je lakše lajkati, tagati i stavljati slikice po FB nego napisati nešto smisleno na nekom relevantnom mjestu.

Isti je sindrom i na bratskom pravoktuniku, ali tamo prosjek koliko vidim drže prastari forumaši.

Idem baš sad dole otvoriti temu "koliko dnevno učite?", pa da vidimo koliko će ljudi repiclirati u temu. :) 5-6? sedam?

martina_sk

Administrator

svaka vam čast, nisu ni pošalice ovdje dobrodošle...

ali pošto je ovdje to strogo zabranjeno i pošto previše ljudi ovdje piše onda ću vas ostaviti neka vi sve lijepo brišete pa ćete biti najsretniji kad tih 8 postova padne na jedan jedini post dnevno...i to upisan s vašega računala.

over and out.
pa i da budu samo 2 posta neka budu, jer bit će samo oni koji spadaju u temu i koji su korisni. slobodno ti otvori temu o tome kako ljudi premalo piše po forumu, kako pišu samo kad njima nešto treba, kako postavljaju stalno ista i glupa pitanja. sve ja to znam, ali je sad nebitno. smatrala sam da tvoj post može uvrijediti osobu koja je postavila pitanje pa sam ga obrisala. i meni je post bio smiješan, ali to nije bitno.

Sjećam se da sam i osobno pokušavao u onom dok je bio Kafe rubrika započeti neke i ozbiljne, neke i neozbilje rasprave i nitko da bi makar uskličnik upisao u temu. Ništa, a tamo su se bar mogle pisati svakakve pizdarije.

Moja je teorija da nije bilo Sevkinog filmića i da nema facebuka da 90 posto Hrvata ne bi ni znalo kaj je internet. To je zato jer je lakše lajkati, tagati i stavljati slikice po FB nego napisati nešto smisleno na nekom relevantnom mjestu.
eto ja osobno jako volim raspravljati o pametnim stvarima s ljudima, ali uživo (iako je i to rijetko moguće jer malo tko je za to raspoložen, mnogima su to teške i nezanimljive teme). a na internetu se može javiti svatko sa svakakvim mišljenjima i to se jako često svede na vrijeđanje, po mogućnosti na nacionalnoj razini. tako da... ne raspravljam po internetu niti vidim korist u tome. zato i ne shvaćam internet ozbiljno, baš radi velikog broja neozbiljnih ljudi.

martina_sk

Administrator
Zašto moderatori i administratori brišu postove?

Ovo je tema za sve nezadovoljnike čiji su postovi obrisani, a ne razumiju zašto :)

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
daj nije valjda da te još pere onaj izbrisani post? :confused: ili se hoćeš uhljebiti u administraciju pa da sam sebi možeš brisati postove? :razz: ;)

Skeletor

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Malodušnost,nemogućnost uspješnog polaganja ispita,akne,nadutost,masna hrana,višak kilograma...sve su to razlozi zbog kojih se netko odluči moderirati na forumu.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks