AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pitanja o forumu

baloncic

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
podržavam brisanje postova,štoviše pobrisala bi pola foruma da mogu.Čak bi i zamolila moderatore da ako mogu makne neke prastare skripte iz skriptarnice koje više nikom ne služe.

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
podržavam brisanje postova,štoviše pobrisala bi pola foruma da mogu.
Ako ne i cijeli? :) Kaži nam koje bi postove brisala i zbog čega.

Čak bi i zamolila moderatore da ako mogu makne neke prastare skripte iz skriptarnice koje više nikom ne služe.
Navedi taksativno koje su to neupotrebljive skripte, pa da i ostali znaju. Tako će i modovi prije ragirati i osvježiti sadržaj.

Vugra

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
ja isto mislim da bi neke stvari trebali izbrisati, kao npr. postove iz 2007,2008 ili možda čak obrisat sve na određenoj temi( predmetu) prije nego se eventualno promijenila literatura...
Mislim da nema smisla imat postove stare 6 godina... ispravite me ako se varam.

coolyou

Kapa dolje modovoima i organizaciji. Vide se da su diplomirani upravni pravnici. ;) Izdržavati ovo studentsko medijsko čudo već sedmu godinu i financijski i sadržajno je čin vrijedan skidanja svake kape i šešira.
Pioniri informatizacije DVZ-a :palac-gore:

Vugra

ja isto mislim da bi neke stvari trebali izbrisati, kao npr. postove iz 2007,2008 ili možda čak obrisat sve na određenoj temi( predmetu) prije nego se eventualno promijenila literatura...
Mislim da nema smisla imat postove stare 6 godina... ispravite me ako se varam.
ništa od toga ,a ? :whistling:
bezveze se gomilaju stranice na svakoj temi, sa postovima starim po 6 i više godina- promijenila se i literatura a kod nekih predmeta i ispitivači i način provođenja ispita...

podržavam brisanje postova,štoviše pobrisala bi pola foruma da mogu.Čak bi i zamolila moderatore da ako mogu makne neke prastare skripte iz skriptarnice koje više nikom ne služe.
:palacgore::aplauz:

via1748

Molim Vas ako mi možete reći zašto moj današnji post o prodaji literature za 1. godinu javne uprave ne može ostati vidljiv? ( pitanje za moderatore)

via1748

Molim Vas ako mi možete objasniti kako se može objaviti oglas u ponudi i potražnji literature,jer ne znam da li je do kompjutera stalno mi javlja neka upozorenja i izbacuje me sa foruma

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Uveli smo neke novosti na forumu u cilju poboljšanja njegove kvalitete i stimuliranja ljudi na aktivnu razmjenu informacija.

Trenutno je na forumu registrirano 6.628 članova. Njih 2.716 je aktivno, odnosno prijavi se na forum jednom u 30 dana. Od 6.628 članova tek njih 1.832 ima napisano više od tri posta. :(

Novosti:

1. Forumaši koji imaju napisano najmanje tri posta moći će skidati skripte iz naše zajedničke forumske Skriptarnice.

2. U prve postove svih tema bit će umetnuta zbirna pitanja u obliku privitka (attachmenta) koje će moći skidati samo korisnici s najmanje tri posta.

Stoga vas molimo da nam prikupljena pitanja pošaljete na [email protected] kao i sve skripte koje ste izradili, dobili ili na njih naišli na FB. Nema veze jeste li njihov autor ili ne. Ako niste autor, samo to navedite u mailu.

3. Jedino članovi s najmanje napisana tri posta moći će koristiti ocjenjivanje postova.
,

Molimo Vas da ova malena tri posta doista budu konstruktivna i korisna svima. Nemojte to shvatiti tek kao puku formalnost koju morate udovoljiti da biste skinuli skriptu. :angel:

Suština foruma jest neprestana razmjena znanja i iskustava. :palac-gore:

raznolikost

1. Forumaši koji imaju napisano najmanje tri posta moći će skidati skripte iz naše zajedničke forumske Skriptarnice.
Ovo je načelno super ideja, ali sam skeptična. Dobit ćemo možda sad poplavu glupih i beskorisnih postova, poput ovog, Koji nisu ni pitanje ni odgovor, nego "tek da se nešto napiše". Ja bih to brisala.

Moj je prijedlog, ako smijem reći, da uvedete godišnju pretplatu za neku simboličnu i smiješnu svotu poput 5 ili 10 kuna. Ako je to nekome puno ima mukte grupe na Fejsu koje po meni nisu ni upola dobre kao ovo što imamo ovdje.

Ako bi se članstvo i osulo zbog tih 10 kuna godišnje, pa i neka ostane ovdje 200 ljudi, imat ćemo probrano i aktivno članstvo u intimnoj virtualnoj atmosferi,a forum ne bi "nadgledali" i čitali profesori.

Aine

Ako je to nekome puno ima mukte grupe na Fejsu koje po meni nisu ni upola dobre kao ovo što imamo ovdje.
Vidiš, mene upravo te fejs grupe zivciraju. Npr. na trecoj godini ljudi za UPP vise uopce ne pisu pitanja sa pismenog. Napisala sam tamo dva posta da napisu pitanja ali nista. Kaj, to je toliko tesko?

forum ne bi "nadgledali" i čitali profesori.
Stvarno se to dogada? OMG.

eye

Ja se slazem,ali isto mislim da nema ovo velikog smisla jer prakticki tjerate nekog na nesto sto ne zeli,ako nije netko zainteresiran za forum nego samo za skripte onda ne vidim potrebu da silite nekog da pise komentare i ostale stvari..

marionette

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ja se slazem,ali isto mislim da nema ovo velikog smisla jer prakticki tjerate nekog na nesto sto ne zeli,ako nije netko zainteresiran za forum nego samo za skripte onda ne vidim potrebu da silite nekog da pise komentare i ostale stvari..

Tako je, bolje da ništa ne pišu nego da pišu gluposti.

Moj je prijedlog, ako smijem reći, da uvedete godišnju pretplatu za neku simboličnu i smiješnu svotu poput 5 ili 10 kuna.

Ovo je dobra ideja!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks