AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pitanja o forumu

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
mislim da nema ovo velikog smisla jer prakticki tjerate nekog na nesto sto ne zeli,ako nije netko zainteresiran za forum nego samo za skripte onda ne vidim potrebu da silite nekog da pise komentare i ostale stvari.
Grozim se svake vrste prisile. Upravo zato je sudjelovanje na forumu, mjestu dvosmjerne komunikacije, kojega je dio i Skriptarnica, potpuno dobrovoljno i besplatno te će takvo uvijek i ostati.

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Posljednji tjedan je stiglo ravno pedesetak upita mejlom o tome zašto se ne može u skriptarnicu.

Tri konstruktivna posta na forumu su jedini uvjet.

Drugo, nije valjda da moramo eksplicitno pojašnjavati i krupno crtati prave razloge tog, nazovimo ga, "cenzusa". ;)

Mali hint: forum i njegov sastavni dio, skriparnica, su ekskluzivna neformalna privilegija studenata. ;) Razmislite! Sačuvajmo taj koncept zajedno. ;)

Vugra

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Prijedlog
nova tema - termini ispita
da se otvori,jer otkad imamo studomat nezna se vrijem ispita pa oni koji bi dosli slusati ispit neznaju ni kada je.
i da se onda na toj temi pise kad je i di koji koji ispit.

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Otvori, pa vidi kako će to funkcionirati. :D Samo znaš što će se dogoditi? :) Istovremeno će se pisati i u toj temi i u temi kolegija.

Vugra

ideja 2 :)
zašto se ne obrišu prastare skirpte iz skriptarnice?
ovako je skoro svaki predmet zatrpan, a literatura se promijenila već 100 puta...

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
zašto se ne obrišu prastare skirpte iz skriptarnice?
Iz istog razloga zbog kojeg se ne brišu stari postovi.
Netko je uložio vrijeme, trud, živce i volju. Glupo je samo tako odreći se toga. Možda će jednom treća generacija vodstva ovog foruma imati nove ideje, ali zasad je tako. Ne vidimo da smanjuje preglednost i upotrebljivost.

Nego, kako prođoše usmeni kod Frane? Je l pao pečat u iMdeks. :D Čekamo skriptu. :D

Vugra

Iz istog razloga zbog kojeg se ne brišu stari postovi.
Netko je uložio vrijeme, trud, živce i volju. Glupo je samo tako odreći se toga. Možda će jednom treća generacija vodstva ovog foruma imati nove ideje, ali zasad je tako. Ne vidimo da smanjuje preglednost i upotrebljivost.

Nego, kako prođoše usmeni kod Frane? Je l pao pečat u iMdeks. :D Čekamo skriptu. :D
kako znas da sam bila kod njega ? :)

I da, prosla sam, napisem sve tamo pod temu danas.

Vugra

:) Živimo u matrixu, informacije su apsolutne. :D

Ajd, neka. Drago mi je. Čestitam. Što je iduće?
kaj zbog skripte ? hahahaha
kako bi ja htjela skriptu u kojoj ima sve, koja je lijepo napisana (podijeljena u poglavlja, ima odlomke, označene naslove, podnaslove ) i nema gramatičkih grešaka i uz nju da mi ne treba ništa više ...

ako to hoću, onda moram sama radit i prepravljat skripte :(

...radno i uljp za 2.mjesec
da mogu upisat skoro sve iz 6.semestra, a onda ak uspijem ovo, slijedi naravno građansko, pa onda predmeti sa 3.godine

e i zašto ste mi maknuli opciju PALAC DOLJE :D ? baš mi je ta opcija bila najbolja na forumu :D

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
kaj zbog skripte ? hahahaha
Kaj zbog skripte? Misliš da sam ti čestital zbog skripte? Kaj god! :) Meni ne treba. Al sam bacio oko na onu iz OUP I i jako mi se dopal koncept. Jbg, čim vidim dobru skriptu znam koliko je truda uloženo i da to nije malo posla. Cijenim to mahnito i beziznimno. Držim velikom štetom dok tak nešto propadne. To je sve. ;)

...radno i uljp za 2.mjesec
da mogu upisat skoro sve iz 6.semestra, a onda ak uspijem ovo, slijedi naravno građansko, pa onda predmeti sa 3.godine
To mi je poznat scenarij totalno. Misliš da su uljp i radno lakšni nego da odmah odvališ građansko u veljači?

zašto ste mi maknuli opciju PALAC DOLJE
Kad fb uvede dislajk i mi ga vraćamo isti dan. :) Časna riječ.

Vugra

Kaj zbog skripte? Misliš da sam ti čestital zbog skripte? Kaj god! :) Meni ne treba. Al sam bacio oko na onu iz OUP I i jako mi se dopal koncept. Jbg, čim vidim dobru skriptu znam koliko je truda uloženo i da to nije malo posla. Cijenim to mahnito i beziznimno. Držim velikom štetom dok tak nešto propadne. To je sve. ;)

To mi je poznat scenarij totalno. Misliš da su uljp i radno lakšni nego da odmah odvališ građansko u veljači?

Kad fb uvede dislajk i mi ga vraćamo isti dan. :) Časna riječ.
hahahahaha

Ne mislim da je lakse,nego je gradansko u zimskom semestru, a ova dva u ljetnom,pa ako ih polozim u 2.mjesecu, necu ih platitit ponovno :)

Oup1- mislim da to nije moja skripta, tj mislim da nisam objavila svoju.
ja sam oup i 1 i 2 ucila iz skripte iz pravokutnika,koju sam prepravila i dodala prezentacije.
i zato, neznam dal da ih objavljujem, makar su meni bile odlicne

Vugra

Šalji. :) Ostavit ćemo odluku objave konziliju Skriptarnice. :)
ok, do kraja mjeseca stavim jednu i drugu vjerovatno, pošto kao što sam rekla ja kak sam to sastavljala, tako sam odmah i printala.

Vugra

Šalji. :) Ostavit ćemo odluku objave konziliju Skriptarnice. :)
evo poslala sam OUP1, ima 80 str, sve je unutra ( i zakoni i prezentacija), po tome sam ja učila...
ali velim, prvih 38 str su iz knjige- odnosno skripte pravukutnika prepravljene.

fakin

Super Moderator
pohvale za novi forum, odličan vizualni izgled...jedino bi trebalo poraditi na smajlićima...uzeti većinu onih s forum.hra i to je to

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
pohvale za novi forum, odličan vizualni izgled...jedino bi trebalo poraditi na smajlićima...uzeti većinu onih s forum.hra i to je to
Jest. Moderan, dinamičan, oku ugodan, pregledan. Bombončić!
Žalost i tuga je što se zahvale nisu mogle prenijeti, ali, Bože moj, oplakat ćemo ih i nastaviti dalje. Što kažu ostali, ako uopće ima onih koji u ovim predbožićnim noćima razmišljaju o faksu i upravi, pa posjećuju forum spremajući se za (daleke) rokove u veljači. :D

pigetic

Jučer kad sam došao na forum ugodno sam se iznenadio moram priznati, sviđa mi se ova nova promjena, svaka čast!
Više ne piše pri log in-u ''imamo hrpu prijavnica'':D
Dobra fora je i ''ocijeni profesora'' kao na pravokutniku, samo s obzirom da nam puno profesora predaje na više godina, hoće li na svakoj godini na kojoj predaju biti upisani pa da se ocjenjuju kakvi su na svakom predmetu posebno(primjerice-Vedran Đulabić na trećoj godini Lokalna samouprava i na 5.(2.spec) lokalne javne službe)? Mislim da bi to možda bilo dobro, jer dosta njih različito pristupa kada sami predaju neki predmet i kad ga dijele, kad predaju obvezni i izborni itd.

Aine

Veeelike pohvale i zahvale na novom izgledu foruma! Super mi je :palacgore::aplauz:

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks