AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pitanja o forumu

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Svaka čast na izmjenama, osim novog preglednika ''što je novo?'' - užasan je.
Ne znam kako se itko može snaći u tome...

Kaj nije bilo bolje onako da se individualizirano (za svakog člana foruma) pojave nove teme od kad je zadnji puta bio ulogiran (samo teme, ne i svaki post)?

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Klikneš ispod na "Nove poruke" i dobiješ sve što je novo. Individualizirano ti je na "zvonu" u gornjem lijevom uglu: naovi odgovori u temi u kojoj si objavljivala, citirane tvoje poruke, lajkovi, itd. "što je novo" je zbirna aktivnost. ni ja je baš ne koristim ,ali volim klinuti na nju.

P.S. Srećem pažnju i na automatsku podršku za mobitele i tablete. Light verzija prilagođena dimenzijama malih ekrana.

fakin

Super Moderator
imam jedno pitanje u vezi ovog skina iliti teme. kad kliknem na mobilnu temu i stisnem prihvati promjene ne događa se ništa i ostaje mi i dalje ova sadašnja. na mobitelu ne mogu dobiit onu mobilnu temu nikako. ako se ne varam na prijašnjoj platformi bilo je čim na mobu uđeš automatski se prebaci na mobilnu temu, a sad se neće ni automatski niti kada to postavim u postavkama.

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Koji mobitel imaš? Koji mobilni preglednik na njemu koristiš?

Mobilnu temu ne možeš ručno odabrati, nego je forum sam prikazuje kad ustanovi pristup s mobitela. A, da bi ustanovio pristup s mobitela, tvoj mu preglednik mora "reći" da je mobitel. Skraćeno, negdje u mobitelu ili opcijama preglednika imaš mogućnost odabrati da ti se mobitel prema stranicama koje otvaraš "predstavlja" kao mobitel, odnosno kao desktop.

U kontekstu toga, ova platforma je tri koplja ispred. ;)

fakin

Super Moderator
imam, kao i pola države, nokiu lumia 520. i podešeno mi je da mi stranice otvara na mobilni način i otvara mi sve stranice koje nude takvu mogućnost osim ove. samo na ovoj mi otvara u web izdanju

Nicole

Flashback:
Sjećam se kada smo odbrojavali do 300-tog člana Foruma. Davno je to bilo :)

I još uvijek ne znam staviti slikicu :shock: :whistling: a baš imam fora printscreen današnje statistike Foruma. :)

fakin

Super Moderator
1. korak klikni na ovu ikonicu treću s desna

2. korak klikni na ovo from url

3. korak makni ovu kvačicu i stavi link slike koju oćeš staviti

i klikneš ok i to je to.

Nicole

hmmm meni se ne prikazuje ovo ''from computer'' i nemam nikakav box ispod za kvačicu

samo box za url

raznolikost

Vidim nove pozitivne promjene od danas. Ovo je najbolje do sad od svih promjena i unaprijeđenja foruma. Spoj mogućnosti facebooka, twittera i foruma.

Puno je brži, bolji i pregledniji. Sve je jasnije.

Bravo svima koji stoje iza ovog foruma. Čestit Božić svim.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks