AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pitanja o praksi

Honda 900

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Da i ja pridružujem informaciji- na oglasnoj ploči danas nije bilo ništa o praksi... ako netko ide sutra na fax...neka javi ako kaj bude stavljeno

ellena

Raspored grupa za praksu nalazi se na stranici katedre za upravnu znanost pod Društveno veleučilište.

Ivy

Admin
ovo pise na katedri

Zbog velikog broja studenata, neke organizacije u kojima će se obavljati stručna praksa ne mogu u ovom trenutku osigurati potreban prostor.

Zbog toga će stručna praksa za sada biti organizirana u dvije institucije prema slijedećem rasporedu:

1. Središnji državni ured za upravu
I grupa, 20. 03. 2009.
II grupa, 27. 03. 2009.
III grupa, 03. 04. 2009.

2. Zagrebačka županija

I grupa, 31. 03. 2009.
II grupa, 01. 04. 2009.
III grupa, 02. 04. 2009.

Molimo pogledati rasporede s imenima koji se nalaze lijevo u mapi "Raspored grupa za praksu".

Tijana Vukojičić, predavač

Tara2503

Jel netko to kuži ? Ti datumi padaju na petak : Kako su oni to zamislili , idemo za sad samo taj jedan dan ili u petak na dogovor pa tijedan poslije na praksu ili ...

Ivy

Admin
za sada su poznata samo dva dana prakse
ovisi kako si rasporedjena

bas se i nismo tako dogovorili na sastanku
ali sta je tu je

druga dva dana ce biti naknadno objavljena

realno gledajuci to moze biti i krajem 4 mj

Tara2503

a da , ja blesava se našla na prvom popisu pa nisam ni gledala dalje ... istina, ovo baš i nije ispalo kao po dogovru , ali što se mene osobno tiče, bolje je ovako ... :)

Claire

A kaj z nama koji smo položili sve ispite, i izradili diplomski i nebremo diplomirati bez obavljene stručne prakse?
znači, još mjesec i pol će se ta praksa vući, koja ustvari, traje 4 dana!
Katastrofa.

ellena

A kaj z nama koji smo položili sve ispite, i izradili diplomski i nebremo diplomirati bez obavljene stručne prakse?
znači, još mjesec i pol će se ta praksa vući, koja ustvari, traje 4 dana!
Katastrofa.

I meni je ista situacija , gotov diplomski i sad samo čekam taj potpis za praksu i mogu samo reći da je ovo izvan svake pameti, k tome ja još radim kod privatnika i sad svaki tjedan moram tražiti jedan slobodan dan.

Claire

I meni je ista situacija , gotov diplomski i sad samo čekam taj potpis za praksu i mogu samo reći da je ovo izvan svake pameti, k tome ja još radim kod privatnika i sad svaki tjedan moram tražiti jedan slobodan dan.
da, i ja radim i neznam kak ću to sada izvesti.
Mislim, na našem faksu možeš očekivati svašta.
Ali uvijek me iznova sve više i više iznenađuju svojim bijesnim idejama!

Neznam šta uopće kompliciraju u vezi te, nazovimo tako, prakse.
U 4 dana po grupama od dvadesetak ljudi ne možeš naučiti ništa. Kao mala djeca ćemo u grupama ići u razgledavanje institucija.

Claire

Pozdrav. Jel se zna kad će biti još preostala dva dana prakse za odradit? nestrpljiva sam jer zbog te prakse ne mogu diplomirat!

kitty

hej ljudi, stavili su na oglasnu plocu raspored za treci dan prakse...uglavnom nas je jedno ili dvoje na istom mjestu.svi su rasporedjeni na razlicite lokacije...pozz

i pise kako cemo o 4.danu praxe bit uskoro obavijesteni te da cemo ga obavljati u ministarstvu financija...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks