AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Podstanari & cimeri

Isadora

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Iznajmljujem stan u Španskom blizu "Antunovića", sve namješteno, za ostale informacije javite mi se u inbox!

majolada

iznajmljuje se jednokrevetna soba u dvosobnom namještenom stanu ,cijena 140 eura + 1/3 stanarine,dvije cure su u drugoj sobi,tu je još i dnevni boravak( televizor,linija),kuhinja(mikrovalna),kupaona(perilica rublja),useljivo 1.1. 2011.
nazvati na broj 0989238424

majolada

iznajmljuje se jednokrevetna soba u dvosobnom namještenom stanu ,cijena 140 eura + 1/3 stanarine,dvije cure su u drugoj sobi,tu je još i dnevni boravak( televizor,linija),kuhinja(mikrovalna),kupaona(perilica rublja),useljivo 1.1. 2011.
nazvati na broj 0989238424
iznajmljeno

Ketty

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Trazimo cimericu, 150e+1/3 rezija. Vlastita soba i vlastita kupaona . Dnevna, kuhinja i blagavaona zajednicka .Centar- Jabukovac (Iznad Saloona) 10 min do frankop. Vozi i bus :p
095 /8789829 :DD

MIRANDA

Iznajmljujem stan na Savici, kod teniskih terena (isred zgrade je stanica za bus s kojim se dođe za cca 5 - 10 min. do Glavnog kolodvora, a u blizini je i tramvajska stanica), 36 m2, 1.5-sobni, na 5. katu, grijanje je preko toplane, uredan, namješten za 1 ili 2 osobe. Cijena je 1.800,00 kn + režije (koje su preko zime oko 500,00 kn, a ljeti i manje).
Mob. 0915790228

majolada

Iznajmljujem trosobni stan na Trešnjevci,5 minuta od trešnjevačkog placa
prizemlje i podrum, u podrumu dvokrevetna soba+jednokrevetna soba
u prizemlju dnevni boravak s kaučem(tv,linija)+kuhinja+kupaonica sa (mašina za rublje,tuš kada)+wc
cijena 400E + režije
mob. 0989238424

Leonarda

Jel ima netko da traži cimericu a da nije daleko od pravnog fakulteta?? do nekih 100€ + režije...

Leonarda

..nasla sam stan i sad trazim dvoje cimera.. stan je 300€+ rezije, znaci svatko 100€.. ako ima zainteresiranih nek mi se jave.. :)

Mapina

Hej brucoši, kod mene ima slobodno mjesto (soba) u stanu, tražim cimericu. U Španskom sam, mirno je naselje, meni je baš super ovdje, stan mi je odličan, a kad bi se netko doselio plaćao bi samo 1000kn sveukupno. dosta je povoljno za ovako velik stan. a grijanje je na gradsku toplanu. znači, po kvadraturi. jeftino.. aj javite se! :happy:

SheSun

ako znate nekog ili ste vi netko tko traži novo mjesto stanovanja, iznajmljujem dvosobni stan (Prečko, 40 kvadrata, 1800kn/mj + režije), ostale informacije na p.m. :)

Rem

Prijateljica iznajmljuje stan. Centar grada, WiFi, klima, novi kućanski uređaji itd. 1700 kn mjesečno fiksno s režijama. Ako je netko zainteresiran može mi se javiti porukom za njezin kontakt. Ima slike, a ako ste stvarno zainteresirani možete stan i rezervirati do jeseni.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks