AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pokaz za vlak

cocorina

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Nešto sam čula da izvanderdi imaju nekakav popust na mjesečni pokaz... Danas sam mislila otići to srediti ali sam se sjetila da nemam nikakvu potvrdu s fakulteta... Jel mi treba uopće ili je dovoljna kopija indeksa?

brooke

Mislim da trebaš kupiti potvrdu u knjižari Pravnog fakulteta,ispuniti to i odnesti u referadu,jedna ostaje njima a druga tebi...tako sam ja,ali ja sam redoviti student..a iskreno,nisam čula da i izvanredni imaju popust...

cocorina

Mislim da trebaš kupiti potvrdu u knjižari Pravnog fakulteta,ispuniti to i odnesti u referadu,jedna ostaje njima a druga tebi...tako sam ja,ali ja sam redoviti student..a iskreno,nisam čula da i izvanredni imaju popust...
Hvala ti na odgovoru... U međuvremenu sam saznala nešto, ne mogu podizati potvrde, ali imam onaj popust za mlade 30%, samo trebam otići na željeznički kolodvor i to srediti.
Btw, i ja sam iz Siska :proud:

axis1

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
i ja sam isto redovan student pa me zanima točno koja je procedura kod izdavanja studenske mjesečne karte? šta mi točno treba sa faxa? potvrda da sam reddovan student i to trebam predat na željezničkoj stanici pa da mogu kupiti studensku mjesečnu kartu??
molim te objasni mi što mi sve treba?

Nela

i ja sam isto redovan student pa me zanima točno koja je procedura kod izdavanja studenske mjesečne karte? šta mi točno treba sa faxa? potvrda da sam reddovan student i to trebam predat na željezničkoj stanici pa da mogu kupiti studensku mjesečnu kartu??
kupiš potvrdu, popuniš, odneseš na faks potvrditi i kupiš na stanici mjesečnu kartu
kad vadiš godišnji studentski pokaz za tramvaj onda na onom rozom papiru koji podigneš u nekoj od kućica ZET-a, zaokruži da hoćeš godišnji pokaz + hž
to onda znači da od glavnog kolodvora do sesvetskog kraljevca, odnosno do podsuseda imaš besplatan prijevoz, to ti je sve isti pokaz
tako da si onda mjesečnu kupi do tih relacija od kojih dalje imaš besplatno, ne moraš do zg

brooke

Hvala ti na odgovoru... U međuvremenu sam saznala nešto, ne mogu podizati potvrde, ali imam onaj popust za mlade 30%, samo trebam otići na željeznički kolodvor i to srediti.
Btw, i ja sam iz Siska :proud:

ahh,eto,i saznala si prije nego što sam ti ja odg,hehe..ahh,zar ima još siščanki tu? nisam jedina :)

a ček,jesi ti isto iz siska,ili?! ja sam trebala ići u mup po 2 potvrde o mjestu prebivališta,pa onda jednu odnesti u županiju, a drugu u gradsku vjećnicu...
i naravno kupiti potvrde u knjižari pravnog fakulteta,odnesti u referadu na našem veleučilištu,i kad oni to potvrde,s tim otići kupiti pokaz na kolodvor...
takvu proceduru sam barem ja morala obaviti :p jer je nama grad odobrio 25 % popusta i županija 50 %
a za tebe ne znam :p

Lalla

trebaju vam potvrde baš za hž
to se zove obrazac broj.2 i možete ga kupit u narodnim novinama...

giggles

taj se orazac za hž kupi u bilo kojoj knjižari ( kad sam ju već ja našla valjda u zadnjoj rupi) to se popuni i ona potvrda da si redovan student i kupiš kartončić na željezničkom i njega popuniš (i platiš naravno) te daš jednu svoju sličicu i možeš kupit kartu! Nije strašno ;)

martina1

zna li možda tko imaju li izvanredni studenti pravo na popust na mjesečni pokaz? i kakva je procedura vezana za to?

Jadranka15

Imaju pitaj u ZET-u pa će ti reći točnu informaciju, ako si u radnom odnosu imaš pravo i na godišnju kartu kod HŽ i autobus - tramvaj kod ZET-a

masa

zna li možda tko imaju li izvanredni studenti pravo na popust na mjesečni pokaz? i kakva je procedura vezana za to?
ako si izvanredni,a nisi u radnom odnosu najbolje ti je da se prijaviš na burzu jer onda dobivaš mjesečni besplatni pokaz.inače ne.

martina1

nisam u radnom odnosu...al sam čula da izvanredni studenti nemaju nikakav popust za vlak, pa onda pitam jer mi je sve ovo novo :)

masa

nisam u radnom odnosu...al sam čula da izvanredni studenti nemaju nikakav popust za vlak, pa onda pitam jer mi je sve ovo novo :)
imaš besplatan mjesečni pokaz(zetov-za tramvaj,bus i vlak-hž ako to naglasiš na onom papiru koji ispunjavaš za izradu iskaznice(jedino to plaćaš 30kn).naravno moraš se prijavit na burzu,oni će ti dati taj papir

Marinica

imaš besplatan mjesečni pokaz(zetov-za tramvaj,bus i vlak-hž ako to naglasiš na onom papiru koji ispunjavaš za izradu iskaznice(jedino to plaćaš 30kn).naravno moraš se prijavit na burzu,oni će ti dati taj papir
nemaju svi. to mislim da imaju samo oni koji žive u zg a drugi ne

Marinchy

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
dakle, za taj besplatni pokaz treba zet-ov obrazac i ona potvrda o redovnom studiranju... to dvoje treba ovjeriti na faksu?

masa

rekoh zet,znači zg.a što se tiče redovnih treba ti potvrda od faxa,al mislim da će to sad ukinuti.bar se tak nešto govorilo

C!ko

g!ve!tall

nema veze dali živiš u zg ili ne, svi imaju pravo,, bitno ti je samo da ti je faks u zagrebu,,ja nisam iz zagreba pa sam dao napraviti pokaz bez problema što se tiče tramvaja busa i vlaka

masa

ne kužim kaj vam nije jasno.ako si redovni,nije bitno dal si iz zg,samo ti treba potvrda od faxa-imaš besplatni pokaz!ako si izvanredni(dakle nemaš prava), moraš se prijavit na burzu da bi imao besplatni pokaz,a što znači da si iz zg.end :luxhello:

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks