Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Važna obavijest 30.11.2024. Forumom upravlja novi team studenata
Postojeće registracije se odobrene. Nove registracije su OMOGUĆENE Nova adresa za slanje skripti je [email protected]
Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.
Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.
Zanima me što ste vi, koji ste diplomirali i/ili koji ste drugim frendovima išli na promociju, kupili im kao poklon.
Nemam budžet od parsto eura, već nešto skromniji, od 200-300 kuna, pa bih molio vaše ideje. Thx.
Evo kad je dečko od moje sestre diplomirao ja sam mu kupio knjigu (jedna od onih "100 stvari potrebnih čovjeku u poslovnom životu" ili tako nešto). To je onako bilo zgodno i relativno jeftino s obzirom na priliku i s obzirom da nismo u krvnom srodstvu ili najbolji prijatelji. Mislim da je knjiga uvijek dobro rješenje.
Davno, davno, dečku sam kupila kravatu i Lind čili čokoladu
S obzirom na to da sam bila student, a pritom i nezaposlena, nisam mogla izdvojiti onoliko koliko sam htjela, pa sam kupila nešto praktično :razz:
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.