Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Jel bi htjela napisat o koji izmjenama se radi... thnx!spremam se za pon. za ispit pa sam primjetila da postoje izmjene zakona o osobnoj isaznici koje nisu u prezentacijama pa ako jos neko uci po prezentacijama neka malo obrati paznju na to.
U koliko sati je bio ispit? Iz čega si učila?Današnja pitanja:
1. Ustroj policije
2. Kod policijskih ovlasti, kada policijski službenik smije uporabiti tuđe prijevozno sredstvo ili komunikacijski uređaj?
3. Gdje se javna okupljanja ne smiju održavati (tj. mirno okupljanje i javni prosvjed)?
4. Putne isprave hrv.državljana
5. Što je EU ''plava karta''?
1. Granična kontrola? Kakvoj kontroli podliježu državljani država članica EGP-a? (valjda osnovnoj samo, dok državljani trećih zemalja podliježu temeljitim kontrolama)
2. Kome se ne odobrava azil? A kome se odobrava azil?
3. Što je viza? Kome treba viza za ulazak u RH? (valjda samo nekim državljanima, to je uređeno valjda nekim propisom na razini EU nemam pojma, u magli mi je) Tko izdaje vizu?
4. Stalni boravak?
Mislim da je to to, bile smo jedna kolegica i ja, ocjene 4 i 3, prof.Staničić je odličan, strpljiv, pomaže, pita samo ono najbitnije..tako da bez straha, i sretno![]()
nažalost nemam ih spremljene, a vidim da ih i na katedri više nema. Od rokova u 2. mjesecu treba knjiga. Zanči da su prezentacije vrijedile još na roku u 11.mj.Da li bi mogla meni poslati te prezentacije na mail?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.