Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ej jel on pita 2 poglavlje, tu na forumu piše da ne pita , ali kad sam listala po forumu koja pitanja je pito na rokovima ima nekih i iz tog poglavlja.ja sam odgovarala kod prof medvedovica policijsko u 4 mjesecu.on zahtjeva znanje znaci knjiga i zakon i mora se znat nema kod njega traljavog znanja.potrebna je deset dana kvalitetnog ucenja.sretno.
Sve ti je to u knjizi u trečem poglavlju točnije str. 92, a podjela granica ti je zapravo definicija graničnih prijelaza tako da imaš cestovne, željezničke, zračne, pomorske, riječne, stalne, sezonske, povremene, međunarodne i pogranične granice. Mene je rušio na istom pitanju i isto mi je rekao da to sve postoji u knjizi šta i je istina, al tak formulira pitanja da sam i ja mislila da učim po krivoj literaturi.Malo sam sad zbunjena. Prošli put sam pala policijsko i sad sam pokušala naći odgovore na to šta nisam znala i nema ih u knjizi. Dali mi osim zakona o strancima trebamo još koji zakon naučiti uz knjigu?
Pitao me granice,šta je to granična crta? Nisam našla definiciju. A šta granično nešto.linija? ili tak nekaj. Sječam se da je rekao da je jedno okomica u visinu i dubinu.
Pa zatim podijela granica. Rekao je da postoje 3-4 podijele a ja nemrem to naći u knjizi?
Ako neko može pomoći molim vas![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.