Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ne. ja sam bila na faksu i sutra je ispit u 9:30 gore Čirilmetodska. ispituje onaj Frano nešto.ispit je sutra?otkud ti to?kaj nije od 14.-16-og?
otkud si ti to ucila?ne. ja sam bila na faksu i sutra je ispit u 9:30 gore Čirilmetodska. ispituje onaj Frano nešto.
knjiga+zakon o strancima. nisam baš oduševljena što je već sutra ispit, ali sve sam kao prešla pa sada utvrđujem, he bolje rečeno učim. izaći ću svejedno.otkud si ti to ucila?
Tak cu i ja...šta mislite, ako se uči po onome što je objavljeno u repozitoriju Frane Staničića da li je to dovoljno?, osim sto nema ništa o oružju pa bi to još naučila iz knjige i zakona..
pišem usput i diplomski pa nemem vremena učiti na dugo i široko..
lipanjski rok - 27., 28.5.Da li netko zna kada su prijave i rokovi za lipanj i srpanj?
Hvala unaprijed.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.