Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
molim te ako znaš možda da mi ukratko napišeš kaj je pogranični,sezonski i međunarodni prijelaz granice? Vidim da to pita a ja učim po skripti a tam niš ne piše o tome...:crying2: hvalaprosla i ja...pitanja su bila objasniti postupak za dobivanje azila, granicna kontrola, radna i poslovna dozvola, putni list za stranca kad se izdaje, tko ga izdaje...jako ugodan profesor...
dovoljno ti je nauciti njegovu prezentaciju...hej.,,,jel mi može netko odgovorit na pitanje ,što je s tim oružjem,jel to treba učiti iz knjige ili po tom zakonu o oružju,???za strance znam da treba učiti po zakonu..i dali postoje još koji dijelovi iz knjige koje ne treba učiti...![]()
dovoljno ti je nauciti njegovu prezentaciju...[
A gdje se može nać ta njegova prezentacija?:confused2:
http://www.pravo.hr/UPRP/drustveno_...ave/izborni_predmeti/policijsko_upravno_pravodovoljno ti je nauciti njegovu prezentaciju...[
A gdje se može nać ta njegova prezentacija?:confused2:
Jel ste na to mislili??
dajte ljudi kaj nitko nije bio??? :shocked:dali je išao tko jučer na predavanja za izvanredne? ako je kaj je bilo?![]()
još nema te nove prezentacije...ja sam taj azil naučila iz one skripte neke tu iz skriptarnice,valjda bu dosta...ej...došlo nas je dvoje haha tako da nije bilo predavanja, samo nam je rekao da možemo učiti iz prezentacija koje su na stranici prava...za azil će napraviti novu prezentaciju (možda već i je, nisam gledala), po staroj ne učiti... ostalo je sve dobro![]()
e stvarno hvala ti puno :laughing:Ne treba kupovati knjigu koristi Borkovićevu knjigu Upravno pravo -dio koji se odnosi na državljanstvo i prezentacije od Šikića i to je sve
Kod Borkovića ne treba točku 3, 6,7,8. Ako nabaviš knjigu od od S.I. obradi i zaštitu od požara i zapaljive tekučine i plinove iako ove godine to nisu pitali - ukupno još 16 .strNe treba kupovati knjigu koristi Borkovićevu knjigu Upravno pravo -dio koji se odnosi na državljanstvo i prezentacije od Šikića i to je sve
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.