Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ja idem u 11 mjZna li netko koja je literatura za ovu akademsku godinu, jesu li to još uvijek samo one prezentacije sa weba ili ima i knjiga, zakoni? Ide li možda netko u 11. mjesecu na ispit?
Profesor inače ispituje po svojim prezentacijama, http://www.pravo.unizg.hr/UPRP/drus...ave/izborni_predmeti/policijsko_upravno_pravo , doduše u prezentacijama nema državljanstva i još neke stvari, ali to niti ne pita.ja idem u 11 mj) neznam koja je literatura točno. ja sam počela učiti po skripti iz skriptarnice
hvala! skinula sam si te prezentacije i prošla sam sve slajdove i skriptu i u prezentacijama ima dosta toga. jel baš moram sve znat iz prezentacija ili postoji nešto što ne pita?Profesor inače ispituje po svojim prezentacijama, http://www.pravo.unizg.hr/UPRP/drus...ave/izborni_predmeti/policijsko_upravno_pravo , doduše u prezentacijama nema državljanstva i još neke stvari, ali to niti ne pita.
da,Staničić ispituje :happy:hvala! skinula sam si te prezentacije i prošla sam sve slajdove i skriptu i u prezentacijama ima dosta toga. jel baš moram sve znat iz prezentacija ili postoji nešto što ne pita?
ispituje profesor staničić ili?
Pošto sam bila do sada bolesna tek ću sada početi učiti pa nisam sigurna da li ću stić to sve naučit do 7.11., jel ti već dugo učiš? Hoćeš li samo po prezentacijama ili ćeš tražiti i državljanstvo i ovo ostalo što su spominjali?ja idem u 11 mj) neznam koja je literatura točno. ja sam počela učiti po skripti iz skriptarnice
ja učim nekih tjedan dana i naučila sam skriptu al sam sad počela malo kombinirati i prezentacije. mislim da bi trebala stić. imaš još 2 tjedna što ti je po mom mišljenju sasvim dovoljnoPošto sam bila do sada bolesna tek ću sada početi učiti pa nisam sigurna da li ću stić to sve naučit do 7.11., jel ti već dugo učiš? Hoćeš li samo po prezentacijama ili ćeš tražiti i državljanstvo i ovo ostalo što su spominjali?
evo meneljudi dajte neke dojmove s ispitnog roka u 11. mjesecu i ko je bio ispitivač.
prezentacije su dostai mene zanima literatura, konkretno, dali je dovoljno učiti samo prezentacije ili treba i knjiga i zakoni...
18.06. u 9 sati ĆM4, soba 11. StanišićAko netko zna kad je ispit sljedeći tj...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.