AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Politologija

Marianne

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
molim nekoga od izvanrednih, tko je bio jucer na predavanju politologije, da podijeli s nama koji nismo mogli doci sto je prof rekao za kolokvije, ispite, potpise, literaturu i slicno. zahvaljujem :)

Radica

koja poglavlja su u kolokviju i kada je prvi kolokvij?

Ravlić, S. i Čepo, D.; Uvod u političku znanost; Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu (2014), str. 283

tinak

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Na kolokvije mogu samo redoviti studenti ali neslužbeno na kolokvije mogu pristupiti i izvanredni koji idu na predavanje sa redovitim. Ispitna literatura je knjiga iz 2014. Potpise nije dijelio ni potpisne liste jer mi smo slobodni pa nam može dati potpis kad hoćemo ili na konzultacijama ili prije ispita. Ispit će se sastojati od 6 pitanja na zaokruživanje (sa jednim točnim odgovorom ili dva ali to će napomenuti u pitanju),6 pitanja na nadopunjavanje i 3 esejska pitanja. u pravilu su ispiti četvrtkom u 9 ujutro i traju 30 minuta. :)

Maricuy

Pozz... Zanima me ima li tko skripte iz politologije... trebamo raditi po knjizi Uvod u političku znanost od Ravlić, Čepo pa me zanima kakvi su profesori i mora li se po knjizi raditi ili postoji neka skripta koja bi mi olakšala ovaj studentski život :)... Nova sam tu prva godina pa mi je svaka pomoć dobrodošla... Hvala puno :)

petramini

Bok svima!
Ja sam studentica povratnica, i još k tome naknadno upisana prošli tjedan. Nisam pohađala predavanja za izvanredne studente jer radim i popodnevne smjene, i molila bih vas ako bi me mogli uputiti gdje da točno nađem popis literature kako i za politologiju, tako i za ostale predmete. Ima li taj popis negdje na stranici pravnog faksa? Polažem razlike pa me zanima politologija (koju nisam prije imala), građansko i radno? I molim informaciju da li se knjige i dalje mogu kupiti fotokopirane s dozvolom autora? Hvala unaprijed i isprike što sam sva pitanja nagurala u temu politologija.

freya

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Bok ljudi,

neka povratna informacija vezana na Karanicinu skriptu iz skriptarnice?

Thx :)

Sve skripte iz skriptarnice radjene su po staroj literaturi. Od prosle godine ispit se polaze po novoj literaturi. Odvrti postove nekoliko stranica unatrag, imas dosta informacija...

SheSun

Bok svima!
Ja sam studentica povratnica, i još k tome naknadno upisana prošli tjedan. Nisam pohađala predavanja za izvanredne studente jer radim i popodnevne smjene, i molila bih vas ako bi me mogli uputiti gdje da točno nađem popis literature kako i za politologiju, tako i za ostale predmete. Ima li taj popis negdje na stranici pravnog faksa? Polažem razlike pa me zanima politologija (koju nisam prije imala), građansko i radno? I molim informaciju da li se knjige i dalje mogu kupiti fotokopirane s dozvolom autora? Hvala unaprijed i isprike što sam sva pitanja nagurala u temu politologija.
Popis literature je na svakoj katedri posebno.
Katedre - Pravni fakultet

Politologija razlika; Čepo je rekao da će se dogovoriti sa profesorom pa staviti na web koji dio vi trebate polagati.
Knjige možeš kupiti u Fax Copy, Masarykova 11, nazoveš ih i kažeš što želiš, oni isprintaju i dođeš po knjige.

Radica

U ovoj kopiraoni možeš nabaviti literaturu :)

Adresa: Masarykova 11 - u dvorištu, 10000 Zagreb

Telefon: 01/4855 157 - 097/665 0018 - 098/331 918
E- mail: [email protected]
Radno vrijeme:
pon. - pet. 8 - 20 h
subotom: 9 - 14 h
nedjeljom ne radim

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks