Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Literatura:kolege da li je literatura još uvije on knjiga iz 2014 g....povratnik sam nakon sto godina pa nisam u toku
hvala
Da, literatura je ista.kolege da li je literatura još uvije on knjiga iz 2014 g....povratnik sam nakon sto godina pa nisam u toku
hvala
Zna li netko da li je uvjet za izlazak na kolokvij u studenom prisutnost na sva tri predavanja za izvanredne studente 18., 19. i 22.10.? Vodi li se evidencija prisutnosti?
Hvala
Mogu ako im ovo nije komisijski ispit ili ako nemaju zabranu.Da li ponavljači mogu na kolokvije?
Hvala! bas mi je to bezvezeKoliko ja znam, studenti koji su upisali prvi put godinu, mogu izlazit tek od 2. mjeseca na ispite
Da, literatura je ista.
super,hvala,znaci nije se promijenilavec par godina
Ne, nije uvjet i ne vodi se evidencija prisutnosti.
Mogu ako im ovo nije komisijski ispit ili ako nemaju zabranu.
Na stranici ne pise nista o lokaciji, samo da je prva grupa u 9 sati,druga u 9.40, a profesor je rekao na predavanju da ce biti u Gundulicevoj, vjerojatno dvorana 1.Gdje se održava prvi kolkovij?
Da, treba ga prijaviti na redovnom roku.Molim vas jednu informaciju, idem 24-tog na drugi kolokvij iz politologije, trebam li prijaviti ispit na redovnom roku? Polazim od pretpostvke da ću ga položiti preko kolokvija.
Hvala!
www.pravo.unizg.hr: Obavijesti - Osnove politologijeHvala na odgovoru. Zna li se u kolko je sati drugi kolikvij? Nema još obavijesti na stranici faksa.
Tako sam i ja zapisala...vjerujem da je tako!Imam zapisano s predavanja da se na pismenom moze rijesiti za 2 ili 3 i prihvatit ocjenu bez usmenog, jel to tocno ili sam ja nesto krivo shvatila?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.