Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Malo prelistaj postove i vidjet ćeš da svi pišu o skripti od 55strkoju skriptu preporucate za pripremu ispita?? uz knjigu naravno![]()
ja sam prijavila i isto me nema na popisu :-/Jel jos netko prijavio preko studomata za cetvrtak a nema ga na popisu?
ja sam prijavila i isto me nema na popisu :-/[/QUOTE
Mora ti pisat u studomatu pod ispiti u tijeku
imas 6 pitanja kratkih odgovora, svako pitanje nosi 2 bodakoliko bude pitanja , na zaokruzivanje , esejskih , nadopunjavanje? , i koliko bodova nosi 1 pitanje , i koliko je za prolaz , hvala![]()
eto ti odgovor,mimozicaIspituje i čepo. Ravlić ispituje prvi dio po abecedi ,mislim do K ,a ostalo Čepo.
hvala puno :awesome: , nadam se da nece biti neka pitanja tipa kronoloski poredat .. :shock:imas 6 pitanja kratkih odgovora, svako pitanje nosi 2 boda
sljedecih 6 pitanja su na zaokruzivanje, po jedan bod nose
zadnja 3 pitanja su esejska i oni svaki nose po 5 boda najvise
sve skupa ima 33 boda, 17 je za prolaz
gledaš ono što piše na studomatu. na stranici fakulteta je za one koji još prijavljuju putem prijavnica(ostao im još 1 ispit-valjda)Zasto na studomatu pise da ispit mozemo prijavit do 12.2 a na stranici faulteta do 5.2 ? Sta je tocno,sta treba gledat?? (govorim za ovaj rok sto je 20.2 )
Samo Ravlić, Čepo je u inozemstvuimam pitanje, ispituje li i Čepo ili samo Ravlić? hvala![]()
da,to ti je onda padAko ne izadem sutra na ispit,a nemogu ga vise odjavit,dali se racuna kao pad?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.