Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Genius,stoji li jos ponuda da se nademo negdje u Zagrebu da si kopiram francuski parlamentarizam?Ja nabavila knjigu suvremeni francuski parlamentarizam..al ne mogu se s njom sad bavit jer moram ucit pravo europske unije,pa ako nekome hitno treba mozemo se nac negdje u zagrebu da si kopira
Slazem se. Profa zapravo i pita tu knjigu samo? Ili?ta knjiga od kostadinov je katastrofa. po meni je to sve nevazno!!!! nezz uopce kaj da ucim iz toga
Jel mozes sutra oko 3 ispred faksa? Ili mogu ja doc do tebe autom? Posaljes mi svoj mail da putem njega dalje komuniciramoMoze,nema problemaja sam slobodna,pa se mozemo nac ispred faksa jedan dan
pa po zadnjim komentarima kolko sam shvatila da, samo tu svoju knjiguSlazem se. Profa zapravo i pita tu knjigu samo? Ili?
Ajooj,kasno sam vidjela,sorry..dal ti i dalje treba ili je sad kasno?Jel mozes sutra oko 3 ispred faksa? Ili mogu ja doc do tebe autom? Posaljes mi svoj mail da putem njega dalje komuniciramo
Iz poredbenog i prava eu imas kolokvije i onu cuvaju ocjenu. A konzularno tek na roku u 2 mj.Pitanje- prvi put upisujem predmete smjera samo to mi je ostalo. Da li moram cekat 2 mj da polazem ili mogu i ranije (11 mj)? Ili mozda cuva ocjenu? Bila bih zahvalna na bilo kakvoj info.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.