AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Poredbeno ustavno pravo

genius

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Da li u drugom poglavlju treba naucit europska nacela dobre vladavine? I vise nisam sigurna dal treba prvo poglavlje ili ne..nadam se da ce bit odgovora :) Hvalaa

cimiii

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
za prvi dio pitanja nisam sigurna :) a kolko znam, ne treba prvo poglavlje..samo 2.7. i 8 ( ako govoriš o knjizi Ustavno uređenje europske hrvatske )

babaroga

Ima li netko iz knjige od Kostadinov poglavlja koja moramo znati slučajno u pdf-u ili može i isprintana a da mu više ne treba da mi se javi u inbox jer više nije moguće kupiti isprintanu a ja drugačije ne mogu doći do nje pošto nisam iz zg-a

genius

Ja nabavila knjigu suvremeni francuski parlamentarizam..al ne mogu se s njom sad bavit jer moram ucit pravo europske unije,pa ako nekome hitno treba mozemo se nac negdje u zagrebu da si kopira

Saraa

Jel ima netko savjet kako nauciti knjigu suvremenei franc parlamentaritam. Jako je komolicirano. Jel bas treba znati sve?

Ima tko da je bio na ispitu pitanja?

kikili

Ja nabavila knjigu suvremeni francuski parlamentarizam..al ne mogu se s njom sad bavit jer moram ucit pravo europske unije,pa ako nekome hitno treba mozemo se nac negdje u zagrebu da si kopira
Genius,stoji li jos ponuda da se nademo negdje u Zagrebu da si kopiram francuski parlamentarizam? :)

studentca

ta knjiga od kostadinov je katastrofa. po meni je to sve nevazno!!!! nezz uopce kaj da ucim iz toga

kikili

Moze,nema problema :) ja sam slobodna,pa se mozemo nac ispred faksa jedan dan
Jel mozes sutra oko 3 ispred faksa? Ili mogu ja doc do tebe autom? Posaljes mi svoj mail da putem njega dalje komuniciramo

Saraa

Ispit danas kod prof Kostadinov. Pitala me samo De Gaullov referendum o senatu i regijama. :) Profesorica je stvarno okej.

ivana29

love
Pitanje- prvi put upisujem predmete smjera samo to mi je ostalo. Da li moram cekat 2 mj da polazem ili mogu i ranije (11 mj)? Ili mozda cuva ocjenu? Bila bih zahvalna na bilo kakvoj info.

genius

Jel mozes sutra oko 3 ispred faksa? Ili mogu ja doc do tebe autom? Posaljes mi svoj mail da putem njega dalje komuniciramo
Ajooj,kasno sam vidjela,sorry..dal ti i dalje treba ili je sad kasno?

Saraa

Pitanje- prvi put upisujem predmete smjera samo to mi je ostalo. Da li moram cekat 2 mj da polazem ili mogu i ranije (11 mj)? Ili mozda cuva ocjenu? Bila bih zahvalna na bilo kakvoj info.
Iz poredbenog i prava eu imas kolokvije i onu cuvaju ocjenu. A konzularno tek na roku u 2 mj.

studentca

profesorica pita kako joj dođe. ugl pita svoju knjigu i jedno pitanje iz knjige od smerdela. ja sam odgovarala izvršnu vlast u 5oj republici i referendum i razlike između konfederacije i federacije.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks