AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Poredbeno ustavno pravo

gia jordan

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Danas usmeni je bio kod Ane Horvat, ipak je ona ispitivala, a ne Kostadinov. Bile smo cetiri cure i dvije su prosle.. Dovoljna je skripta od Antonije, ali se mora bas dobro nauciti i znati, ne trebaju one komunisticke zemlje i one tranzicije, ali sve ostalo da. Ako ste isli na predavanja zapamti vas.
[DOUBLEPOST=1497375576,1497375530][/DOUBLEPOST]Danas usmeni je bio kod Ane Horvat, ipak je ona ispitivala, a ne Kostadinov. Bile smo cetiri cure i dvije su prosle.. Dovoljna je skripta od Antonije, ali se mora bas dobro nauciti i znati, ne trebaju one komunisticke zemlje i one tranzicije, ali sve ostalo da. Ako ste isli na predavanja zapamti vas.

JBlazek13

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Evo da napisem i ja dojmove s ispita. Prosla sam kod Horvat. Pitanja su bila parlamentarni sustav i impeachment. kod prvog sam se spetljala kod ona 4 obiljezja, al sam na kraju znala,pa me pitala i onih 10 po Verneyu, to nisam imala pojma, nakon toga impeachment, o tome sam sve znala, al problem je, barem meni, sto prof upada u rijec stalno s nekim pitanjima i nisam mogla zavrsit definiciju nikako,al ajde vidjela je da znam i na kraju mi dala 3, a vise je pricala od mene..ona to sve kroz neki razgovor, šalu, al mali cudno odgovaranje, ne znam.. hahaha moj savjet kad idete kod nje da obratite pozornost na pocetak knjige gdje je vladavina prava, onaj dio di se spominju oktroirani ustavi i to, jer se sjecam cak s ustava s prve godine da to voli pitat.. dobra je i skripta al te neke stvari s pocetka fale..nadam da sam pomogla. Sretno svima! :)

Ina18

Danas usmeni pitanja razlika federacije i konfederacije , federalno nacelo, orleanski parlamentarizam i zasto je izrazito dualisticki, ustav V. republike francuska . Sretno svima!
[DOUBLEPOST=1499420862,1499420791][/DOUBLEPOST]Danas usmeni pitanja razlika federacije i konfederacije , federalno nacelo, orleanski parlamentarizam i zasto je izrazito dualisticki, ustav V. republike francuska . Sretno svima!

Marija92

Jel ima mozda netko od Ane Horvat Vuković - Pravno uredenje pozitivne diskriminacije kroz poseban osvt na primjer Indije dijelove knjige? hvalaa

Marija92

Pitanja sa ispita 4.9.: _Konfederacija SAD kao prijelazno riješenje - sve o tome i teorija društvenog ugovora- obratite pažnju to je na početku knjige i obično svi preskačemo!

Saara

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Kolege koliko je potrebno vremena da se nauci za ovaj ispit?
[DOUBLEPOST=1504713083,1504713016][/DOUBLEPOST]Kolege koliko je potrebno vremena da se nauci za ovaj ispit?

splajta

Pozdrav ljudi, ko sada ispituje ovaj predmet posto je Ana Horvat na porodiljnom? I da li je netko bio na komisiji....zadnji mi je ispit, molim vas pomagajte

pgalosi

Pozdrav ljudi, ko sada ispituje ovaj predmet posto je Ana Horvat na porodiljnom? I da li je netko bio na komisiji....zadnji mi je ispit, molim vas pomagajte
Biljana Kostadinov
[DOUBLEPOST=1515366252,1515366206][/DOUBLEPOST]
Biljana Kostadinov

leox

Biljana Kostadinov
[DOUBLEPOST=1515366252,1515366206][/DOUBLEPOST]
Biljana Kostadinov
jel se onda baziramo na francuski parlamentarizam ili ona naša literatura koju smo imali kod horvat-vuković?

splajta

Dali mi netko moze poslati ona 3 poglavlja kaj se trebaju znat kod kostadinov...please bila bi jako zahvalna [email protected]

Pravo raspustanja parlamenta
Referendum
Neposredni izbor predsjednika republike

ana2211994

Pozdrav!
Ako na idućim rokovima ispituje Konstadinov, koja literatura je potrebna? Ista kao ona od prošle godibe kad je ispitivala prof. Ana?

pecelcic

I mene zanima dal pita svoju knjigu "Suvremeni francuski parlamentarizam", budući da je je knjiga pod preporučenom, a ne obveznom literaturom?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks