Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Mozes mi dat mail pa ti poslikam i posaljem poslijeKolege, ima li možda netko ovaj dio iz knjige što pita o Bosni i Hercegovini, s obzirom da ne mogu sad doći do knjige!?
hvala ti puno! [email protected]Mozes mi dat mail pa ti poslikam i posaljem poslije![]()
Mozes mi poslati svoj broj na mail [email protected] pa cu ti na wap poslati poglavljaS obzirom da nemam knjigu, može li netko samo ukratko opisati što piše o vladavini prava i društvenim ugovorima ili poslikati pa poslati? Sad vidim da se ta pitanja dosta spominju, a nema u skripti
Puno hvala!
poslala mi je upravo kolegica...hvala ti puno na trudu!Mozes mi poslati svoj broj na mail [email protected] pa cu ti na wap poslati poglavljapreko maila mi se slike ne zele ucitati
Super,nema problemaposlala mi je upravo kolegica...hvala ti puno na trudu!![]()
Ja nisamJel itko dobio kakav mail vezano za termin ispita?? čisto da provjerim...
Po čemu ste učili, jel dovoljna skripta?Rok 4.5 kod prof Horvat
Pitanja- prirodno pravo,drustveni ugovor,drzava kao levijatan, ustavna vladavina,razlika vladavine prava od pravne drzave, imenovanja i razrjesenja predsjednika SAD-a,kad je potrebna suglasnost Senata a kada ne, samostalne ovlasti predsjednika u 5 republici (kada mu nije potreban supotpis premijera ili ministra), pocket veto. Jako ugodno I brzo ispitivanje. Bili smo gotovi za 10 minuta svo troje
Ja sam ucila po knjizi,radila sam svoje biljeske. Skripta je dobra ali dosta toga fali. Tipa u skripti nemas pocetak knjige koju zna pitati a nemas niti BiH. Takodjer skripta ne zadrzi drugu knjigu od Sokola o razvitku parlamentarne vladePo čemu ste učili, jel dovoljna skripta?
Super, hvala ti na informacijamaJa sam ucila po knjizi,radila sam svoje biljeske. Skripta je dobra ali dosta toga fali. Tipa u skripti nemas pocetak knjige koju zna pitati a nemas niti BiH. Takodjer skripta ne zadrzi drugu knjigu od Sokola o razvitku parlamentarne vlade
I jos samo jedno pitanjce haha jel treba dugo da se nauci? Nisam jos ni pocela pa da znam otprilikeSuper, hvala ti na informacijama![]()
Ja sam ucila po knjizi,radila sam svoje biljeske. Skripta je dobra ali dosta toga fali. Tipa u skripti nemas pocetak knjige koju zna pitati a nemas niti BiH. Takodjer skripta ne sadrzi drugu knjigu od Sokola o razvitku parlamentarne vlade
Ma ne! Meni ti je najvise vremena zapravo uzelo pisanje biljeski. Ali dok sam pisala sam i dosta pamtila... ucenje,bas ucenje, mislim da je dva tjedna cist dovoljno. Ovisi koliko brzo pamtisI jos samo jedno pitanjce haha jel treba dugo da se nauci? Nisam jos ni pocela pa da znam otprilike
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.