Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Mogu, na temelju punomoci ovjerene kod javnog biljeznika.Ljudi, zna li tko moramo li se osobno upisati ili nasmogu i kolege upisati (dostaviti u naše ime indeks i dokaz o uplati školarine)?
Hvala unaprijed!
Cim ih je netko objavio trebalo bi značiti da je prema tome i uspio položiti ispit...Kolege, zanima me koliko su dobre trenutno dostupne skripte u skriptarnici i mogu li se ti ispiti položiti učeći samo po njima?
Radi se o sociologiji javne uprave, komparativnoj javnoj upravi, službeničkom pravu i komparativnim političkim sustavima.
dobre su. može se sve položiti. jedino nekad iz službeničkog znaju pitati još općenito o kolektivnom ugovoru i etičkom kodeksu što nema u skripti jer je skripta rađena po knjizi. također, iz istog razloga nema obveza državih službenika što je pičuljan pitao.Kolege, zanima me koliko su dobre trenutno dostupne skripte u skriptarnici i mogu li se ti ispiti položiti učeći samo po njima?
Radi se o sociologiji javne uprave, komparativnoj javnoj upravi, službeničkom pravu i komparativnim političkim sustavima.
Ja sam sociologiju i službeničko položila po skriptama, s tim da sam za službeničko još iz zakona učila načela, prava i obveze te odredbe o službeničkom sudu. Znam da su kolege učile iz skripti Komparativne pol. sustave i položili. Nažalost, ja sam na prvi rok izašla Komparativnu javnu upravu kad još nije bilo skripte, pa ne znam.Kolege, zanima me koliko su dobre trenutno dostupne skripte u skriptarnici i mogu li se ti ispiti položiti učeći samo po njima?
Pise ti iznad tabele -nastava od 17-21Dragi kolege. Pošto je ukunut kutak za vanredne studente jednostovno moram postavit ovo pitanje ovdje.Je li itko primjetio da je za vanredne studente 1. godine istaknut raspored predavanja koji je skroz nepregledan i u kom uopće nije navedena satnica u kojoj se navedeni predmet održava? Jesam li krivo vidila ili navedeni podatci imaju jos negdje?
Piše u samom naslovu vrijeme kad se održava: IZVANREDNI STUDENTI - od 17-21. Lokacija je u kalendaru u kućicama označena ljubičastom bojom npr. ĆM, IV...što bi značilo na Ćirilometodskoj u dvorani 4! A za dane koje se održava vjerojatno je jasno. Ukupan broj sati koliko bi trebalo trajati predavanje po pojedinom predmetu za izvanredne studente nije naveden. Pozbrojite po danima...Dragi kolege. Pošto je ukunut kutak za vanredne studente jednostovno moram postavit ovo pitanje ovdje.Je li itko primjetio da je za vanredne studente 1. godine istaknut raspored predavanja koji je skroz nepregledan i u kom uopće nije navedena satnica u kojoj se navedeni predmet održava? Jesam li krivo vidila ili navedeni podatci imaju jos negdje?
Ova država je nakaradna, prema tome logika, argumentirani stavovi ne vrijede...Molim vas, da li itko zna, je li moguće biti redoviti student i ujedno biti na stručnom osposobljavanju? Nalazim na podijeljena mišljenja, rekla-kazala i ništa konkretno i argumentirano. Bojim se da kasnije ne bi bilo nekih sankcija jer u ovom slučaju država plaća oboje, odnosno i školarinu, i isplaćuje plaću.
Kolege, zanima me koliko su dobre trenutno dostupne skripte u skriptarnici i mogu li se ti ispiti položiti učeći samo po njima?
Mislila sam bez punomoći :/Mogu, na temelju punomoci ovjerene kod javnog biljeznika.
http://www.pravo.unizg.hr/veleuciliste/studij?@=6smy#news_20176
http://www.pravo.unizg.hr/veleuciliste/studij?@=6shi#news_20176Kolegice/kolege.
Kada počinju predavanja za redovne studente I. godine spec. studija?
Hvala.
U četvrtak, 09.10. Imaš objavljen raspored tu http://www.pravo.unizg.hr/veleuciliste/studij?@=6shi#news_20176.Kolegice/kolege.
Kada počinju predavanja za redovne studente I. godine spec. studija?
Hvala.
Ako se dobro sječam ja sam krenuo sa komparativnom budući da smo sredinom 12 mj. imali prvi kolokvij, te sa sudskom kontrolom uprave. Ja sam išao za time da prvo riješim obvezne predmete koji nose više ECTS-a. Neki su išli i na sociologiju na kolokvij ja nisam!Trebala bih savjet kolega koji su prošli prvu godinu vezano za predmet koji da počnem prvo učiti?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.