AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Predavanja i općenito o specijalističkom - redovni studenti

ivab080

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
pozdrav
planiram ove godine u 10mj upisati specijalistički studij no jedno me muče predavanja.... nisam iz zagreba i uz obitelj i djecu ne znam koliko ću moći biti prisutna na predavanjima...znam da su predavanja obvezna za sve no koliko se gleda na to i da li se je moguće dogovoriti sa profesorima u vezi nedolaska... eto ako netko ima slična iskustva ili zna nešto više pišite
hvala unaprijed
Friške informacije s ove godine, završila sam sad 4 godinu. Nisam pristustvovala većini predavanja, na početku akademske godine javila sam se svim profesorima i objasnila zbog čega ne mogu dolaziti na predavanja, ukoliko sam stigla na neka sam išla, a na neke predmete nisam otišla niti na jedno predavanje. Svi su mi odgovorili da predavanja nisu obavezna i da nisu uvjet za ispit, znači na ispit imaš pravo ići bez obzira dolazio na predavanja ili ne. Jedino što ti neki profesori uvjetuju u smislu, ako nisi dolazio na predavanja max ocjena može biti dobar, ali o tom potom.
Uglavnom može se riješiti i bez predavanja.

BiloStaa

Friške informacije s ove godine, završila sam sad 4 godinu. Nisam pristustvovala većini predavanja, na početku akademske godine javila sam se svim profesorima i objasnila zbog čega ne mogu dolaziti na predavanja, ukoliko sam stigla na neka sam išla, a na neke predmete nisam otišla niti na jedno predavanje. Svi su mi odgovorili da predavanja nisu obavezna i da nisu uvjet za ispit, znači na ispit imaš pravo ići bez obzira dolazio na predavanja ili ne. Jedino što ti neki profesori uvjetuju u smislu, ako nisi dolazio na predavanja max ocjena može biti dobar, ali o tom potom.
Pozdrav,
koji modul preporučate upisati i imate li kakve savjete za diplomski rad?

Caly

Je li se to odnosi na redovne ili izvanredne?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks