AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Predavanja za treću godinu

Nji

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
molim pomoć!

Ukoliko izvanredni student ne može dolaziti na informatičku radionicu,
postoji li neki drugi način za to. npr. konzultacije ili se baš mora dolaziti u terminu koji je na oglasnoj???

Hvala!

Mislim da moraš doći...

hedviga

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
molim pomoć!

Ukoliko izvanredni student ne može dolaziti na informatičku radionicu,
postoji li neki drugi način za to. npr. konzultacije ili se baš mora dolaziti u terminu koji je na oglasnoj???

Hvala!
radionica traje dva dana 17-20h i prof. je izričito naglasio da ne postoji dr.način dobivanja potpisa osim prisustvovanjem :sad:

Nji

Ja sam upisala ove godine parcijalu 3. što znači da su mi ostali ispiti s druge i izvanredni sam student, kako sad to ide s vježbama. Dal ja mogu dobiti ocijenu iz njih prije nego rješim ispite s druge godine? Ili?

Moraš ih odradit...Pa možeš i kasnije upisat ocjenu,kad riješiš drugu,al odradiš ih skupa s predavanjima,kad budu...
A možda ćete samo potpis dobit...Šikić prošle god ni sam nije znao kaj da nam upiše potpis ili ocjenu,pa je upisao ocjenu...

Tak da ćeš sve vidjet...

A iz nomotehnike ti je ocjena,i jako je korisno doći na vježbe...Jer ćeš dobiti upute kak napravit rad za ocjenu...
A info radionica-moraš doći jer na osnovi tog kaj si došla dobivaš potpis i to je to...

Nela

pravo-društveno veleučilište-stručni studij javne uprave-odabereš godinu-i klikneš za izvanredne studente :wink5:

sgrdan

:angry: Ovo je stvarno za poliudit. Došla sam danas na predavanje iz info. radionice, još hrpa ljudi je bila tamo. Čekali smo do 6h i nitko se nije pojavio. Da su bar bili pristojni stavit na internet nekakvu kratku obavjest, nego ovako .:sad::sad: OVO JE STVARNO SRAMOTA ŠTA RADE!!! Fućka se svima njima za studente...:crazy::sad:

Nela

da, ovo danas je zbilja bilo užaš
ja sam od 8 na faksu...

ali išla sam pitati sanju u referadu i rekla je da će ga zvati i do sljedećeg puta ćemo znati što je bilo i da li će biti sljedećeg puta

anđa

Kada je predavanje iz Info. rad., Nomotehnike, Vježbe iz Upr.pos., Kompara. jav. upr. molim vas javite nisam iz Zagreba referada mi se nije odazvala na moje pitanje. Molim vas javite. Hvala

Nela

za sve one koji su jučer nadobudno čekali informatiku(skupa sa mnom)

sanja iz referade je zvala nekoga tko nam je već trebao imati vježbe

"informatička radionica nije se održala zbog problema s informatičkom dvoranom"
očito to nitko nije mogao ranije reći/javiti...
sljedeći put normalno imamo vježbe

anđa

Hey Nela kolike su mi šanse kao izvanrednom studentu da me primi sa vama na radionicu?
Hvala

Nela

iskreno nemam pojma
prof. inače ne rade problema oko toga da izvanredni dolaze na predavanja redovnih
ali mislim da ti je najbolje doći i pitati
ili poslati mail

Nji

Mislim da ti se ne isplati kao izvanrednom ići na info.radionicu za redovne,jer nemaš koristi od toga...Moraš ići na onu za izvanredne,jer moraš tamo dobit potpis da si bila,jer te oni imaju na popisu,ako si izvanredni,a ništa posebno tamo nećeš naučit...Pretraživat baze podataka,javne registre,gruntovnicu i takve stvari,i na kraju ćete imat par zadatkića,čija ćete rješenja na licu mjesta poslat na mail,koji će on tamo provjeravat i na temelju toga dobit potpis!
Tak je bilo prošle god na informatičkoj radionici za izvanredna,u 2 dana...

Tako da ići na ovu za redovne je po meni gubljenje vremena...

ina

Hej ljudi, ako netko zna kad su predavanja za izvanredne studente 3.god bila bih jako zahvalna kad bi napisao, jer nigdje ne mogu naći. našla sam za 1. i 2. god ali za 3. ne mogu nigdje naći... hvala unaprijed!!!

tatjana

a kaj nema na stanici pravnog?ideš na naslovnicu pa društ.vel pa upr studij predavanja za treću? bilo je dok sam ja gledala, mislim govorim za izvanredne, počinju 30.11. u 17:00 s uprvnim postupovnim

tiky

ej... izvanredni student sam... e, ovako - znam da na viježbe iz upravnog postupovnog moram ici... al me zanima dal moram onda bit i na predavanjima iz up postupovnog? dal ona išta znače, pomažu ??

Nji

Pa ona ti nisu tolko korisna,ne moraš na njih ići,al su ok,malo ti predaju gradivo,kažu kaj je bitno,kakav je ispit...Objasne ak nešto nije jasno...Isto kao i sva druga...

Meni je bilo ok kaj sam išla,jer su oni svi s te katedre super.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks