molim pomoć!
Ukoliko izvanredni student ne može dolaziti na informatičku radionicu,
postoji li neki drugi način za to. npr. konzultacije ili se baš mora dolaziti u terminu koji je na oglasnoj???
Hvala!
Mislim da moraš doći...
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
molim pomoć!
postoji li neki drugi način za to. npr. konzultacije ili se baš mora dolaziti u terminu koji je na oglasnoj???
Hvala!
radionica traje dva dana 17-20h i prof. je izričito naglasio da ne postoji dr.način dobivanja potpisa osim prisustvovanjem :sad:molim pomoć!
Hvala!
Ja sam upisala ove godine parcijalu 3. što znači da su mi ostali ispiti s druge i izvanredni sam student, kako sad to ide s vježbama. Dal ja mogu dobiti ocijenu iz njih prije nego rješim ispite s druge godine? Ili?
odi na NaslovnicaWeb pravnog fakulteta pa društveno veleučilište i tamo ti piše raspored za sva predavanja i vježbeKada je predavanje iz Info. rad., Nomotehnike, Vježbe iz Upr.pos., Kompara. jav. upr. molim vas javite nisam iz Zagreba referada mi se nije odazvala na moje pitanje. Molim vas javite. Hvala
StruÄŤni studij javne upraveDruštveno veleuÄŤilište u Zagrebu - Studijja to ne mogu naći, molim link ako može?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.