AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Predavanja za treću godinu

natalija

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Molim vas da netko javi od izvanrednih što je bilo danas na vježbama iz UPP jeste li radili što važno? Jučer sam bila, ali danas nisam mogla nikako doći, dijete mi je bolesno, žao mi je , ali, eto, kad nisam mogla. Zna li tko mail od profesora?

vlatkap

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Molim vas da netko javi od izvanrednih što je bilo danas na vježbama iz UPP jeste li radili što važno? Jučer sam bila, ali danas nisam mogla nikako doći, dijete mi je bolesno, žao mi je , ali, eto, kad nisam mogla. Zna li tko mail od profesora?
radili smo isto kaj i u četvrtak i jedan zadatak zaključka samo kaj je prof. stanišič to puno detaljnije zahtjevao :/

Andreja

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
jel mi možete vi koji ste jučer bili na informatici (1. grupa izvanredni) reći kaj ste radili, kaj je bilo i tak? hvalaaa :D

Fuppy

ljudi molim vas pomagajte...
ovaj semestar nisam bila niti na jednom predavanju iz eup i drzavne uprave pa ne znam koja literatura mi treba, tj. imam popis literature ali sumnjam da moramo bas sve to procitat i naucit... zato vas molim da mi kazete od kuda je najbolje ucit, koje tocno knjige i ako ima neka pouzdana skripta!
unprijed vam punoooo hvala

natalija

ovaj semestar nisam bila niti na jednom predavanju iz eup i drzavne uprave pa ne znam koja literatura mi treba, tj. imam popis literature ali sumnjam da moramo bas sve to procitat i naucit... zato vas molim da mi kazete od kuda je najbolje ucit, koje tocno knjige i ako ima neka pouzdana skripta!
NIKAJ POSEBNO, prvi dan tražili zakone na netu i pisali u wordu, a drugi dan slušali predavanje, dobili oko 19 h potpis i to je to.

mya_zg

pogledaj na katedri za upravnu znanost imaš sve literature po predmetima koje trebaju

Fuppy

hvala na toj info, ali to znam... mene zanima dali postoji neka kvalitetna skripta, ili kiz cega je najbolje ucit, jer sumnjam da trebamo bas sve to naucit, mislim na sve sa tog popisa...

veki

nije mi jasno,izvanredni su iz inf.radionice dobili potpis, a redovni će pošto je danas ispit iz exela dobiti ocjenu ili isto samo potpis? dali mi uopće danas trebamo doć,pošto opet neće doć svi jer su otišli doma za praznike,a i pravni fax ne radi do 8.1., ne želim doć pa da vrata budu zaključana ili da dođem pa da kaže drugi put će bit ispit ima vas malo...šta mislite?

Prčiguz

nije mi jasno,izvanredni su iz inf.radionice dobili potpis, a redovni će pošto je danas ispit iz exela dobiti ocjenu ili isto samo potpis? dali mi uopće danas trebamo doć,pošto opet neće doć svi jer su otišli doma za praznike,a i pravni fax ne radi do 8.1., ne želim doć pa da vrata budu zaključana ili da dođem pa da kaže drugi put će bit ispit ima vas malo...šta mislite?
Predavanja pocinju tek u 1.mjesecu... stoga danas ni nema informaticke radionice.

Leptiric_20

dal mi može tko reći u vezi prakse,kad se prijavljuje,il kak to već ide,molim da mi netko objasni
pa koliko ja mislim oni objave popis na proljeće na oglasnoj proči, gdje i kad se treba javit, mislim da oni imaju naš popis prilikom upisa na godinu

Nji

pa koliko ja mislim oni objave popis na proljeće na oglasnoj proči, gdje i kad se treba javit, mislim da oni imaju naš popis prilikom upisa na godinu
Da i dobiješ doma poziv da dođeš na sastanak u vezi prakse...

Kolko sam,samo ja o tome već pisala...
Treba temu otvorit za praksu očito...
Moderatori-mislim da bi bilo dobro otvoriti novu temu samo o praksi!!! jer na više tema ima razštrkano o praksi...

Evo da kopiram šta sam do sad napisala na drugoj temi...

Eto ja ću malo o praksi onda...

Na praksu se ide -gdje te smjeste.Ništa ne morate sami tražiti,ni misliti kako-šta.Kad te pozovu dođeš na sastanak o praksi-dobiješ doma poziv.
Prošle godine je bilo 5 dana prakse,a mislim da to nisu mijenjali.
U 5. mjesecu je bilo prošle godine- za IZVANREDNE!!!
Mislim da redovni imaju prije malo,uglavnom kad se izredaju redovni onda idu izvanredni-znači 4. i 5. mjesec.

A za izvanredne koji rade...hm...ako radite u državnom tijelu-znači javna uprava tj. u struci,onda morate napisati molbu Marčetićki da vam odobri oslobođenje od prakse,i morate umjesto odrađivanja prakse napisati neki rad-o tome šta radite-čime se to tijelo bavi itd.-tako nešto-to ne znam točno-oni vam sve kažu.
A oni koji rade-bilo gdje drugdje-banana!Morate na praksu!Kako god znate!Ne može vas se osloboditi od prakse.

I ovako-ako niste iz Zagreba onda to kažete na tom sastanku tj. napišete na papiru na koji ćete se potpisivati, uz ime napišete i od kud ste,pa će vam oni srediti,ako mogu naravno, da praksu odradite negdje što bliže mjestu gdje živite.Tako je bilo prošle godine.

I samo još da dodam,možda bi bilo dobro provjeriti koju vašu adresu imaju na faksu,jer ako ste mijenjali adresu,a njima niste rekli,moguće da ne dobijete poziv (logično)...Pa treba pratiti i na oglasnoj ploči,ili zivkati referadu,i uvijek netko napiše na forumu kad je sastanak...uvijek ima dobrih duša koje se sjete to napraviti(nadam se da će ih i dalje biti)...
Ali jednostavno ako ste mijenjali adresu,javite u referadu novu adresu...Ako niste-dobit ćete poziv...

veki

molim vas da mi netko napiše šta ćete danas radit na informatičkoj radionici-nemogu izostati s posla,i dali znate kada če biti zadnji put kad će dijeliti potpise ? hvaaaala puno!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks