Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Meni je najviše sporan naziv akta: MOLBA. Dakle, u jednoj javnoj, državnoj instituciji, građani, odnosno studenti trebaju predavati nekakve MOLBE; biti ponizni. To može biti samo Zahtjevšto se tiče predavanja molbi
mislim da da. čekaj nek ti bolje odg kolegice koje su imale tu situaciju.Pitanje, ako se upiše mirovanje zbog trudnoće/rođenja djeteta da li se može tijekom te godine mirovanja izlaziti na ispite?
vjerujem da sve molbe imaju na stranici faksa lijevo dolje za isprintati.može li mi neko reć za tu molbu, jer postoji neki obrazac u knjižari da se kupi i ispuni samo, il moram doma sam to izmišljavat i na kompu pisat? hvala unaprijed
mislim na molbu za nastavak studija..nisam bio tri god na faksu..
To ti je ona obična molba na stranicama faksa (tekst je plavi na obrascu)može li mi neko reć za tu molbu, jer postoji neki obrazac u knjižari da se kupi i ispuni samo, il moram doma sam to izmišljavat i na kompu pisat? hvala unaprijed
mislim na molbu za nastavak studija..nisam bio tri god na faksu..
Good luck!sad još samo da mi odobre i evo me u ponovnom živciranju!
Dapače, poželjno je.Pitanje, ako se upiše mirovanje zbog trudnoće/rođenja djeteta da li se može tijekom te godine mirovanja izlaziti na ispite?
moj problemčić je da sam uplatila I. ratu školarine a trebam rodit za mj. dana a u referadi osim nejavljanja na tel kad sam došla gospodin nije ništa kontretno odgovorio osim ...sad kad ste već uplatili... ja bi sad da ne plaćam II. ratu kad rodim došla s molbom i rodnim listom i stavila mirovanje, nadam se da to može?Dapače, poželjno je.
Mirovanje zapravo znači neplaćanje školarine (ili produženje akademske godine), samo je ta razlika.
Za trudnoću, imaš pravo jednu godinu mirovanja, tj. neplaćanje školarine, i na temelju rođenja djeteta, jednu godinu. Naravno uz zamolbu, matični list djeteta.
Eto, govorim iz "friškog" iskustva. Meni je oboje odobreno, to im je zapravo u statutu.
A što se tiče zamolbi, jučer sam kontaktirala Sanju, i rečeno je da su za redovne riješene, i dio izvanrednih, a ostatak idućih dana, uz "ali nemojte svi mene zvati, zovite na 218". Kao da nije svjesna da se gospoda iz sobe broj 8 uopće ne javljaju, evo već 4. dan zovem.
Toj bahatosti na neki način doista treba stati na kraj. Tužno je gledati kako primjerice, brucoši, izlaze iz referade na rubu plača, uplašeni, isprepadani, naravno bez ikakve informacije. Zar im se treba pojasniti da im je to u opisu radnog mjesta.
Hvala amigo alacgore:Sad, sa nekom stopostotnom sigurnošću, teško je reći. Unatoč tome što je vrijeme tih famoznih "molbi" prošlo, dojma sam da bi ti je vjerojatno uvažili. Iako bih ja na tvojem mjesto prvo zaobišao objašnjavanje s administracijom i kontaktirao "upravu" u jednom, razumije se, pristojnom i opsežnom mejlu.
Dobrodošla natrag!
mogu se ako je mirovanje opravdano (trudnoća, bolest) onda je logično da se mogu polagati ispiti. ako nije opravdano (pa samo ne uplatiš školarinu i ne upišeš se) onda nije mirovanje već jednostavno prekid il što već, kad nemaš nikakvih studentskih prava jer nisi upisan uopće.Kolege bok! Imam jedno pitanje vezano uz upis mirovanja.Što zapravo znači to mirovanje,tj.sta dobivamo time?Da li se za vrijeme mirovanja mogu polagati ispiti. Negdje tu pročitah da mogu, pa mi nema logike. Molim Vas za pojašnjenje.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.