Nikolina V
zbunjola
Zdravo..dali ima situacija da je student uspio zamrznuti god zbog posla..ako vremenski ne stigne obavljati fakultetske duznosti???
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Nema teorije.Zdravo..dali ima situacija da je student uspio zamrznuti god zbog posla..ako vremenski ne stigne obavljati fakultetske duznosti???
Dobrodošla natrag, evo i ja u identicnoj situaciji..kad radiš 10 godina ti se okrene samo tako.. Ove godine sam dala molbu, i cekam ovih dana da mi se odobri pa sve ispocetka..tj na polovoci druge nastavljam. Politologija prva postaja pa dalje po redu. :grin:Pozdrav kolegama studentima!
Vraćam se na faks nakon jedne duže pauze, jer mi napokon došlo iz dupeta u glavu da želim (moram) završiti ono što sam započela prije 10-ak godina, ooo da - vrijeme brzo idePošto sam se baš jako zagrijala da ga završim, voljela bih odlaziti i na predavanja, biti u toku, ali se bojim da će mi možda posao tu i tamo onemogućiti prisutstvo na predavanjima. No, donešena je čvrsta odluka i sad nema natrag
Za sada neću sad ništa ispitivati, prvo ću sve redom pročitati, pa postaviti koje pitanje ako ne pronađem odgovor.
Inače, jako mi se sviđa što smo napokon dobili studomat, stvarno je bilo vrijeme![]()
da, lakše ti je tako jednostavno se ne pojaviti a ako se baš iz nekog razloga želiš ispisati mislim da plaćaš 250 kn i pišeš molbu..Ej prva sam godina vanredno,godina nije baš slavno prošla pa sam se odlučila za ispis. što mi je sve potrebno,trebam pisat kakvu molbu ili ne dođem samo na upise,pa me oni automatski ispišu.
A koja ne onda fora sa studomatom, jel se neće nešto zakomplicirat sa time?da, lakše ti je tako jednostavno se ne pojaviti a ako se baš iz nekog razloga želiš ispisati mislim da plaćaš 250 kn i pišeš molbu..
A koji je moj status na fakultetu ako se ne upišem,nego izostavim upise? jer u planu imam iduće godine upisati drugi fakultet...da, lakše ti je tako jednostavno se ne pojaviti a ako se baš iz nekog razloga želiš ispisati mislim da plaćaš 250 kn i pišeš molbu..
trebala si do 30.9. odnesti molbu u referadu i tražiti nastavak studiranja. ali još uvijek traju upisi pa odi što prije u referadu s molbom pa vidi što možeš napraviti. vjerujem da će ti dopustiti ali neće biti sretniMolim informaciju; upisala sam fax 2008.god i od tada sam položila 6 ispita iz prve godine i onda prekinula fax, e sad bi htjela ponovno upisati - koja je procedura, da li netko zna kako to ide?
HVALA!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.