AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

PROJEKT: "Radni stol za skripte"

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Ne bih rekao da forumi odumiru, a posebno ne zbog facebooka.
Potpuno su različiti. Facebook je više kao nepregledna i beskrajna rola WC papira koja se neprestano i brzo odmotava, potiskujući jednu informaciju drugom.
S druge strane, forum je više kao knjiga. Preciznije i finije posloženog, preglednog sadržaja kojeg se lako može pretražiti, čitati, iskoristiti, dopuniti. Itd. Da budem konkretniji, s foruma lako možeš retroaktivno prikupiti cjelogodišnja ispitna pitanja s nekog pitanja, vidjeti tuđa iskustva s profesorima. Probaj isto to na FB. :)

mape5

Super Moderator
Re: PROJEKT: "Radni stol za skripte"

Ne bih rekao da forumi odumiru, a posebno ne zbog facebooka.
Potpuno su različiti. Facebook je više kao nepregledna i beskrajna rola WC papira koja se neprestano i brzo odmotava, potiskujući jednu informaciju drugom.
S druge strane, forum je više kao knjiga. Preciznije i finije posloženog, preglednog sadržaja kojeg se lako može pretražiti, čitati, iskoristiti, dopuniti. Itd. Da budem konkretniji, s foruma lako možeš retroaktivno prikupiti cjelogodišnja ispitna pitanja s nekog pitanja, vidjeti tuđa iskustva s profesorima. Probaj isto to na FB. :)
awww... kak si ti to nakitio :) ... ali na FB isto ima opcija da možeš objaviti skripte i sve.... al ovi mađi više se furaju na FB a stariji studenti na forume :)

i ondak.... se ide v akciju?

mape5

Super Moderator
Re: PROJEKT: "Radni stol za skripte"

ma ja sam u grupi na FB, mislim od prve godine, objavila skripte... oke je to, imaš popis i to je to pa si skidaš

ja duže vrijeme pišem samo u tekicu bilješke, doma nemrem doći do kompa pa da odma i tipkam... ali na taj način učim, da, ja svoju decu doma čak potičem da si pišu šalabahtere :)

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Pa, da. Javilo se petero ljudi, četvero je reklo da je projekt sranje. :)
Općenito, cijeli porjekt foruma je opsano ugrožen s obzirom na to da donacija praktički nema, a račune treba plaćati.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks