Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
da? pitala si? daj bar reci koji mjesec...:tongue2:dakle, ispitano... uskoro je promocija i zato svi koji žele stići požurite s ispitima i diplomskim![]()
Sjećam se kao da je jučer bilo...mirisno proljetno i sunčano jutro, ozarena lica, čekaš taj trenutak...stvarno predivan osjećaj! :happy:pošto je prošle god bila u 5. mj, pretpostavljam da će i sada biti krajem 5. ili u 6.
Mislim da ce biti tek na jesen.Tako su meni rekli u referadi kad sam diplomirala, jer da ima premalo diplomiranih za promociju prije ljeta.ima li ikakvih saznanja kada će biti promocija??
predobro recenoSjećam se kao da je jučer bilo...mirisno proljetno i sunčano jutro, ozarena lica, čekaš taj trenutak...stvarno predivan osjećaj! :happy:
i onda nakon nekoliko dana skužiš da nema posla u struci...:rofl:![]()
Pošto imamo samo mi promociju (Porezni) ovaj put, mogli bi se stvarno dogovorit oko kapicahej, evo jednog prijedloga... ajmo se mi sami studenti na slijedećoj promociji skupiti i dati si napravit bar kapice za uspomenu, saznamo gdje se to radi i odemo tamo. Jel ste razmišljali o tome??
Kako nije na pravnom faksu?? pa promocije su inace tamo?!ajd stavite to na fejs, pa da i ostali kolege vide, vjerujem da bi svi bili za to da imamo bar kapice.. meni je žao što nije na pravnom faxu,
bar bi nešto mogli imat oriđiđi![]()
Mi koji smo bili u prvoj generaciji diplomiranih imali smo promociju na pravnom faksu, ona svečana prostorija za sjednice u prizemlju TMT 14.Kako nije na pravnom faksu?? pa promocije su inace tamo?!
a očito nije, piše društveno veleučilište prvi kat dvorana IV/I - nažalost :frustrating:Kako nije na pravnom faksu?? pa promocije su inace tamo?!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.