AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Psihologija u javnoj upravi

ČOKOLADA1

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Da li netko možda zna da li ova pitanja koja su objavljena na web stranici pravnog fakulteta vrijede i za ovaj kolokvij?? Naime, tim pitanjima nije obuhvaćeno gradivo u potpunosti pa da ne učimo sad baš sve ako nije baš nužno...
Također, molim vas , one koji znaju, kakav je koncept pitanja bio na kolokviju- za redovne???

Jennifer_1

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Dragi kolege, evo što mi je profesor odgovorio na mail vezano za održavanje kolokvija:

"Poštovane kolegice,
u dogovoru s kolegom Đulabićem, kolokvij će se održati 28.01. u 16:30 u dvorani 3, Gundulićeva 10. Na predavanje iz Javnog menadžmenta trebate doći do 17:30.
Danas će obavijest o tome biti objavljena na webu.
Srdačan pozdrav,
Miroslav Rajter"

mis1988

Može li netko napisati koja su poglavlja za izvanredne studente osim komunikacije i stavova i predrasuda?

Hvala unaprijed ,

marijanask

znači izvanredni trebaju rukovođenje, timski rad, komunikacije, stavove i predrasude samo?

i možemo na kolokvij samo doći jel ima kakav poseban uvjet??

hazicana

hej drustvo... da li je kod zakoruzivanja uvijek jedan tocan odgovor, ili vise njih, tj kako je koncipiran ispit.... koliko pitanja ima ispit i kako dugo imamo vremena za rjesavanje? jel moze netko napisati primjer jedan'

MARYYNNA

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
hej drustvo... da li je kod zakoruzivanja uvijek jedan tocan odgovor, ili vise njih, tj kako je koncipiran ispit.... koliko pitanja ima ispit i kako dugo imamo vremena za rjesavanje? jel moze netko napisati primjer jedan'
mislim da će biti opisnog karaktera ispit jer nam je profesor na prvom kolokviju isto tako stavio i rekao da neće staviti na zaokruživanje pitanja...valjda će i tako biti sada na drugom

ČOKOLADA1

mislim da će biti opisnog karaktera ispit jer nam je profesor na prvom kolokviju isto tako stavio i rekao da neće staviti na zaokruživanje pitanja...valjda će i tako biti sada na drugom

VAŽNO
Na web stranici su objavljeni rezultati kolokvija, dali itko zna kada će biti upis ocjena???
puno hvala

MARYYNNA

VAŽNO
Na web stranici su objavljeni rezultati kolokvija, dali itko zna kada će biti upis ocjena???
puno hvala
Pa rezultati su objavljeni odavno, ispit smo trebali prijavit sad za prvi rok a upis ocjene je bio danas...

reina2512

Da li potpis može dati bilo tko sa katedre ili samo profesor koji je vodio predavanja? Do sad nitko nije radio probleme oko potpisa do prof iz Psihologije zbog ne dolaska na predavanje.

Tourniquet

jane doe.
Spremila bi ovaj ispit za proljetni rok al nije mi jasno koje je gradivo, jesu sve one prezentacije koje su objavljene na stranici faksa? Inače izvanredna sam studentica..hvala

MARYYNNA

Spremila bi ovaj ispit za proljetni rok al nije mi jasno koje je gradivo, jesu sve one prezentacije koje su objavljene na stranici faksa? Inače izvanredna sam studentica..hvala
ja sam poslala skriptu tu u skriptarnicu sa svim materijalima i poglavljima koje je profesor dao ove godine al još nisu objavili čini mi se

kapi

ja sam poslala skriptu tu u skriptarnicu sa svim materijalima i poglavljima koje je profesor dao ove godine al još nisu objavili čini mi se
Listam sve upite i odgovore, ali osim da je za kolokvij potrebno naučiti prezentacije, i dalje ne vidm i nije mi jasno koja je literatura za izv.studenta koji ne idu na kolokvij i gdje se ista može nabaviti ? Molila bih odgovor. Lp

MARYYNNA

Listam sve upite i odgovore, ali osim da je za kolokvij potrebno naučiti prezentacije, i dalje ne vidm i nije mi jasno koja je literatura za izv.studenta koji ne idu na kolokvij i gdje se ista može nabaviti ? Molila bih odgovor. Lp
u ksriptarnici je skripta koju sam poslala i to je dovoljno za naučiti

andrijanak

Ima netko tko je slušao predavanja prošle godine iz ovog predmeta da napiše jel traju baš kak i piše...do 18:30?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks