AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Psihologija u javnoj upravi

mopsy4ever

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Pitanja s kolokvija: nabroji i opisi s jednom recenicom zakone komunikacije, nabroji prepreke djelotvorne komunikacije, opisi model djelotvorne komunikacije, sto je samoispunjavajuce prorocanstvo, sto je osnovna atribucijska pogreska, a sto je atribucijska u vlastitu korist

Josipa1980

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ljudi jel vam bio težak ovaj ispit?
Mislim da su svi učili po one dvije objavljene prezentacije i toga nema puno, ali očito po rezultatima da su se svi potrudili to naučiti.
Nešto sam objasnila i svojim riječima i to je prošlo ok. Ma ispada da nije nešto to sad, ali ak takav bude kolokvij br. 2. Jedan ispit manje...:grin:

Siarisa

Pozdrav,

da li se za ispit mora naučiti one knjige navedene kao literatura ili se mogu učiti prezentacije?

Silenius

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Pozdrav,

da li se za ispit mora naučiti one knjige navedene kao literatura ili se mogu učiti prezentacije?
Ja sam učila po knjigama ali najbolje pošalji mail s upitom profesorici Ajduković, meni je odgovorila odmah slijedeći dan.

Josipa1980

Kolokvij II odgođen je za 29. 01. radi ostalih kolokvija taj tjedan i na stranici gdje su prezentacije objavljene su teme/pitanja za kolokvij.

anastasia

Profesorica je rekla da će oni koji nisu dobili potpise moći dobiti 4.2. u 17 sati jer će tada biti upisi ocjena za one koji su položili kolokvije.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks