AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Put do komisije

emma1993

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Pitala me danas kolegica da kak to da sam uspjela dogurati do komisije, pasti, dobiti zabranu i ići peti put na ispit.
Ni sama ne znam. Ni jednom nisam išla na ispit s mišlju da pojma o pojmu nemam. Kak je kod vas bilo? Mislim na vas što ste do komisije dogurali... Dal ste znali da ćete past pa ste svejedno išli na sreću i "laka pitanja" ili kak?

raznolikost

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Prvi put odeš "turistički" na ispit. Kao, idem malo da ja to vidim kako izgleda.
Drugi put se precijeniš.
Treći put nemaš sreće.
Ta-daa, eto te na komisiji. :) Mislim da je to u 99% slučajeva put koji vodi do nje. :)

Vugra

Slazem se. Zasad je moja jedina komisija bila iz drzavne uprave, i bas je takav bio "put" do nje.
Prvi put bezveze prijavljen ispit (nisam ni otisla na njega - jos su prijavnice bile), drugi put sam dosla sa spremnih 20% gradiva (ajmo par dana prije ispita pogadat kaj ce bit-sistem), treci put sam naucila vise od 50% i naravno pala, i napokon za komisiju uzela tjedan dana za naucit kak treba, skuzila kaj je bitno kaj nije, i prosla :)
Prva komisija mi tako nije ostala u losem sjecanju, jos kad adrenalin proradi od straha zabrana , imaš više šanse za u kraćem roku naučit puno toga !

mape5

Super Moderator
procedura je da stave štambilj zabrane i to je to.... zabrana je tri mjeseca, odnosno na mom zadnjem štambilju su čak napisali kada tek mogu prvi put izaći na ispit.

uniball

Evo ti moje iskustvo. Nisam ni išao na sreću ni na lagana pitanja, nego jednostavno ni pod razno nisam kužio ULJP.
Uopće nisam znao kolliko (ne)znam. Izašao sam osam puta!! Smeće od ispita. Nejasan predmet. Pojma nisam imao što čitam, a kamoli što učim. I tako, rok po rok, komisija, rok po rok, osmi put. Niti jedan ispit nisam polagao više od dva puta, a ostalo mi je još samo Radno na koje nikad nisam ni izašao.

Ja sam prije imao mišljenje o ekipi koja ide po četiri-pet puta na ispit i pojma nema, a onda sam krenuo na ULJP. Korisnije je telefonski imenik naučiti napamet nego ULJP.

Aine

Bila sam na komisiji iz javnih sluzbi, predmet amjera kod Đulabica. Sva tri puta prijavila, niti jednom izasla. I eto me na komisiji. Dobila izvrstan i pitao me kako sam uopce dosla do komisije. Eto bezveze.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks