Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
zbog kolokvija, a seminar trebas napisati zbog potpisadali je na predavanje i vježbe potrebno dolaziti samo ako želimo izići na kolokvije ili i radi potpisa?
nije ništa rekla, ali mislim da da, jer je taj seminar uvjet za potpis iz kolegijadali seminar trebaju predati svi,i oni koji nisu dali računovodstvo 1??znan da nas takvih ima malo
ne, moraš prvo riješiti sve ispite iz prve godine, a tek onda možeš početi polagati ispite iz druge godine.Da li je moguće izaći na ispit, ukoliko nisam dala sve predmete iz prve godine?
1)raspored troškova,vrste imovine-dugotrajna i kratkotrajna imovina, obveze-kratkotrajne i dugotrajne.nek netko nadopuni odgovor na prvo pitanjeBokić, zna li netko što je zajedničko bilanci i rdg? 4 vrste imovine na koje je moguće provesti vrijednosno usklađivanje ? aj molim nekog da mi pomogne.. nemam knjigu
1)raspored troškova,vrste imovine-dugotrajna i kratkotrajna imovina, obveze-kratkotrajne i dugotrajne.nek netko nadopuni odgovor na prvo pitanje
nisam imao takva pitanja dok sam polagao ispit.
2)vrste imovine na koje se primjenjuju vrijednosna usklađivanja su:sirovine i materijali,zalihe nedovršene proizvodnje,poluproizvoda i gotovih proizvoda,trgovačka roba ,potraživanja od kupaca i provodi se usklađivanje za dugotrajnu imovinu
na prvo pitanje na koje si dobila odgovor od outsidespacea nije tocan,povezuje ih netto dobit,a drugi odgovor je tocan
pocni vježbati od početka vježbi koje si dobila na predavanjima,sto si vise vjezbas pljuga ga je poloziti,nije tezakIskreno se plašim ovog ispita i ne znam odakle da počnem vježbati za njega od svih mogućih zadataka, kako je sastavljen taj ispit iz računovodstva? Jel ga problem položiti?
Imaš zadatke iz teorije (pitanja na zaokruživanje, nadopunjavanje i kratka opisna pitanja) i jedan veliki zadatak iz knjiženja. Moraš zadovoljiti oba dijela da bi mogla na usmeni.može li mi netko reći tko je bio već na ovom ispitu kako točno izgleda ispit??? puno hvala.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.